| nicu346 a întrebat:

am 15 ani si am si eu o problema.mi-a crescut par de la pectorali in jos pana la burta nu e nici mult dar nici putin sa nu se vada.va rog ajutati-ma ce sa fac cu el? fetelor lear placea asa ceva sau nu? adica vreau sa merg si eu cu prietenii pe la bazin dar imi este rusine un pic cu aceasta probleme. FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Shado15 a răspuns:

Nu cred ca fetelor le-ar placeabig grin epileazate happy sau mai asteapta raspunsuri happy

| PfloO a răspuns:

laughing doar noi arata ca o maimuta! tu esti doar speriat acu ca tia esti un 1 mm de par stai sa vezi mai incolo. si apropo fraier sa ffii sati razi parul cu l-am de pe piept rolling on the floor

| xxpLAYerxx a răspuns:

E ca si cum o fata ar sta de mana cu yetii...

| nicu346 explică:

Am uitat sa mentionez in caz de ceva.fac sport si nu sunt gras, o figura mai atletica

| nicu346 explică:

@PfloO nu am 1 mm am chiar mai mult eu adica ca la unul de 18 ani sau ceva de genul penntru ca mam dezvoltat cu mult mai repede am 1.84m adica sunt mare pentru varsta mea..am par nu ca la maimuta dar este.eu am intrebat daca trebuie sau nu prentru ca nu vreau sa rada de mine