| ANDRAAA_9410 a întrebat:

Buna am apendicita si vreau sa aflu daca fac exercitii : flotari, genuflexiuni...etc pot ajunge in stare urgenta pentru a ma opera de apendicita, astazi m-a durur putin cand tusisem? astept raspunsurile voastre vreau sa fie cat mai concrete si cat mai sincere va multumesc! O ZI Frumoasa sa aveti :

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Nolifenodeath a răspuns:

Pai ai grija daca nu ti-a scos deja apendicita ea o pauza de vreo 2 saptamani de la ori ce exercitiu si cand o sa mai faci incearca sa nu exagerezi.
Si pe mine ma durea tot asa si m-am dus la doctor si am luat o pauza de la sala si mi-a spus ca nu beau lichide destule inainte de a face exercitii iti recomand sa bei un pahar cu ea si dupa happy

| Suiram06 a răspuns:

Nu te juca cu primejdia laughinglaughing
Daca te-a durut consulta un medic. Nu forta apendicele sa ajungi la urgenta ca poate da dracu si se perforeaza (crede-ma ca nu ti-ai dori!)
si nu prea am inteles, ai apendice sau apendicita?

| MakeIonutz92 a răspuns:

Din cat cred eu, nu ai cum sa ajungi... eventual intreaba un medic big grin