| keepitsecret a întrebat:

Buna happy
Am inceput sa am de ieri,dupa ce veneam din oras,ameteli. Am un fel de senzatie de vis,dar acest lucru numai seara,cand vin spre casa. Merg cu greu,si vorbesc de parca as fii drogata(fara gluma). Nu sunt atenta la ce zic cei din jur, si parca nu pot fii atenta nici la trecutul strazii. Nu cred ca e din cauza lipsei de odihna, dorm chiar bine. Puteti va rog sa-mi ziceti cam ce as putea avea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

Poate fi o cadere de calciu, anemie sau oscilatie de tensiune.Ameteala ta poate sa aiba multe cauze:lipsa unei alimentatii bogate in vitamine, oboseala, ciclu menstrual(se pierde mult calciu). Apeleaza la un medic si nu ignora ameteala pentru ca poate fi un semn de alarma(un inceput de boala)si nu uita orice boala tratata la timp are mai multe sanse de vindecare! Multa sanatate, corpul tau este unic si are nevoie de ea!

| TaviSMURD a răspuns:

Lipsa de calciu nu cred sa fie daca aveai lipsa de calciu lesinai de'a binelea e posibil sa ai o problema mai gravuta neuronala deci eu te sfatuiesc sa mergi la un consult medical neuronal. Nu te speria nu patesti nimic la medic. Si app nu e de gluma cu asa ceva nu ca as vrea sa te sperii dar in cazul unui anevrism cerebral sau disfunctii neuronale iti poate aparea o criza ce te trimite direct in coma de gradul 3. a da daca ai lipsa de calciu ti se ia pielea de pe degete si maini stii tu faci basicute din alea mici si se ia pielea. Pentru imi multe detalii lasa-mi mesaj.

| keepitsecret explică (pentru TaviSMURD):

Nu pot trimite mesaj, am membru junior, si nu imi permite sa trimit. :\