| anoniiim1807 a întrebat:

Am o întrebare. Azi mi-a venit menstruația si mâine am programare la dentist. Este vreo problema? Stiu ca la extracție nu e voie. Mie
trebuie doar sa îmi puna plomba definitiva. Mi-a pus pansamentul acela dentar 2 săptămâni apoi plomba provizorie si mâine trebuie sa îmi puna plomba definitiva.
Se putea sa fie problema?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| AutumnDay a răspuns:

Nici macar la extractie nu influenteaza. Eu am facut extractie din aia tip operatie cand eram pe stoc, cu anestezie, fara nicio problema. O posibila reactie in timpul menstruatiei daca iti faci extractie e ca e posibil(doar posibil) sa iti sangereze mai mult locul extractiei, atata tot. Insa asta se intampla destul de rar si oricum, nimeni nu moare de la sangeratul putin mai mult dupa extractia unei masele.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Știu că extracții nu e bine să faci în perioada respectivă. În rest, pentru tratament, te poți duce liniștită.

| Yaesmin a răspuns:

Dentistul îți repara dinții.Ce treaba are dentistul cu menstruația? Nu trebuie să îi spui lui ca ești pe ciclu.laughing

| anoniiim1807 explică (pentru Yaesmin):

E femeie. Si cand mi-a făcut extracție m-a întrebat daca sunt la menstruație pentru ca poți face hemoragie. Nici nu ai ideea ce legătură mare e..in tot organismul.
Stiu, pare absurd, dar nu e.