| Mandy a întrebat:

am o problema.De cateva saptamani, vad in ceata cu un ochi.Ideea e ca nu vad mereu in ceata, ci periodic, insa dupa ce clipesc un pic vad iar clar... Ce parere aveti? Am nevoie de ochelari?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Effy12 a răspuns:

Asa am avut si eu.Cand ieseam afara mai ales ma uitam la copaci si ii vedeam in ceata ma uitam iar si ii vedeam clar dar nu intodeauna.Am fost la control si aveam dioptrii de 0.50 si e destul de mare...Deci du-te in "vizita" pana la doctor sa vezi ce spune nu pierzi nimic.

6 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Eu zic ca de la dieta + stress ti se datoreaza asta. Incearca si fa o cura de dezintoxicare si odihneste-te mai mult si atunci vei vedea o schimbare. thinking

| weblabsdesign a răspuns (pentru Zenithf):

Problema asta o am si eu, azi am obs, cu ochiul stang vad totul in ceata. eu cam stiu de ce la ce se trage, insa sa vad ce zice medicul, sunt putin sperit. insa.,!

| Pitic a răspuns:

E de vina pc poate stai prea aproape de ecran sau poate stai prea mult, trebuie sa faci pauze la fie care 30 de minute trebuie sa iti odihnesti ochii timp de 5 minute.
Trebuie sa mergi la un control de oftalmologie, iti vor da niste ochelari de 0, 25 pe care va trebui sa ii porti timp de minim 6 luni si va trebui sa ii porti la pc si la tv si daca vrei atunci cand scrii/citesti.

| Bluef4 a răspuns:

S-ar putea doar sa fi obosita, dar probabil ca vei avea nevoie de ochelari! Mergi la un control, si desigur, niciodata sa nu te uiti la televizor cu lumina stinsa sau la calculator! Chestia asta oboseste ochii! Fundita?:d

| Xixi a răspuns:

Nu prea cred ca ai nevoie de ochelari. dar mergi la medic s-ar putea sa-ti dea ceva picaturi sa-ti pui in ochi.

| adEeCr7 a răspuns:

Am avut si eu aceeasi problema acum 3 zile dar azi... vad doar cateodata in ceata dar e tot mai slaba! nu te speria... poate ai luat curent! eu asta am avut! si sunt sigur ca in cateva zile o sa tii se vindece sau cel putin.[Asa spune mama] laughing