| Loreeeenzas a întrebat:

Bună,am o problemă în legătura cu sănătatea cred eu.Gustul fructelor și legumelor le simt amare de mică. Inafara de cartof, castraveți murați și banane nu vreau să aud de altele. Țin să menționez ca de jumătate de an am arsuri și îmi este rău de la fiere. M ați putea ajuta cu o informație despre ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Arsurile de la stomac (pot fi de la o posibila gastrita sau o infectie cu Helicobacter Pilory), iar probemele cu fierea (dischinezie biliara) sunt de la mancarea neadecvata (proasta) pe care o mananci de multa vreme.
Tine o dieta sanatoasa si elimina din hrana ta zilnica orice este: prajit, tocat, afumat, carnati, salamuri, snaksuri si alte produse procesate.
Mananca numai mancare gatita in casa FARA ce ti-am scris mai sus.

| doctorandus a răspuns:

Dap, nu stim ce ai, mergi la medic.

In orice caz, dieta unilaterala e nefasta.

| doctorandus a răspuns (pentru doctorandus):

Din punct de vedere alimentar, cea mai mare prostie e sa mananci mereu aceleasi produse.