| Kasia a întrebat:

Am o urgenta.Mi-a aparut ceva mic si alb pe gingia unui dinte...e tare si mi-e frica sa nu fie dinte.Ce ar putea fi? Precizez ca am 18 ani si din cate stiu mi-au cazut dintii de lapte.Sa nu ma luati peste picior, astept raspunsuri serioase.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| ForeverWarrior a răspuns:

E ceva daca apesi e moale? daca da e o punga de puroi pe care o poti sparge sau se va sparge de la sine

| Kasia explică (pentru ForeverWarrior):

Nu...e tare.asta ma sperie

| lelelelelel a răspuns:

Poate fi o evazare a dintelui( adica nu s-a marit doar in jos/sus ci si lateral) se rezolva la dentist cu vre-100 leibig grin funda?

| AlexandruVTM a răspuns:

Stai linistita, daca e sa fie vreun dinte, cel mai vechi va cadea, daca nu, nu iti fa probleme.In orice caz, daca e ceva, du-te la un dentist si el iti va spune totul. Sper ca te-am ajutat, te pup:*