| denisa619 a întrebat:

Buna, am pe picioare niste bubite rosii ca, cosurile doar ca nu se sparg, acestea apar pe tot piciorul cand e frig dar cand e cald sunt mai putine. Eu ma fac cu bic dar le am si daca ma epilez sau nu, nu am fire sub piele sa fie de la ele, de exfoliat am încercat tot, mănuși, acid glicolic, scrub, poate fi ceva din interior sa am ceva? Pot atasa poze aici sa arat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu te mai face cu bic.

| milliongirl a răspuns:

Buna denisa. da-mi instagramul tau poate pot sa te ajut (am mai avut treaba cu problema asta in trecut )

| denisa619 explică (pentru milliongirl):

Scrie mi tu te rog, sa te caut eu

| milliongirl a răspuns (pentru denisa619):

Ok,PartlySergio,sa-mi dai si un mesaj te rog

| denisa619 explică:

Https://www.sanatatedefier.ro/remedii-pentru-keratoza-pilara/
ceva gen, am incercat ulei marocan, de bebe, creme cu acid, uree, ma gandesc ca poate nu e keratoza dar asa arata picioarele mele, tin sa menționez ca nu sunt bronzată si sunt foarteeee albaaa