| VisinaDinVisinata a întrebat:

Buna!
Am si eu o intrebare. Azi am avut ora de sport si inca din timpul orei am avut o durere de cap (ceafa). Mentionez ca am facut doar cateva exercitii de gimnastica (abdomene, stand in cap), iar dupa ora durerea s-a intensificat, mi-a fost foarte cald si ma simteam rau (senzatie de voma).
Nu mi se intampla des sa ma doara chiar asa, doar cateodata dupa ce fac execitii mai grele sau daca rad mult. Ce-ar trebui sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| luciana_7433 a răspuns:

Poate ar trebui sa mergi la un mic control, sau sa-l rogi pe medicul de familie sa-ti dea un sfat, s-ar putea sa fie o problema a coloanei sau poate pur si simplu nu ai mancat suficient; e greu de dat un raspuns, cred ca doar medicul trebuie consultat, e mai bine sa previi...happy

4 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Acum nu prea ai ce face, însă e esenţial ca înainte de a face exerciţiile astea mai grele cum le spui tu să faci o încălzire. Presupun că profesorul vostru vă pune să o faceţi. Încearcă să o faci foarte bine şi nu vei mai avea probleme. Baftă!

| Afdsa a răspuns:

Sa iei o pastila happy

| mejustme444 a răspuns:

Deci maicamea are probleme cu inima si asa i se intampla mai mereu. Du-te la medic.

| adyyy77 a răspuns:

Du-te la medicul de familie...