am si eu o intrebare care o tin in mine de foarte mult timp
 am si eu o intrebare care o tin in mine de foarte mult timp si nu am avut cui sa i`o spun
 si nu am avut cui sa i`o spun . Eu am par p spate
. Eu am par p spate si vreau sa ma epilez la salon
 si vreau sa ma epilez la salon dar o prietena mi-a spus sa nu fac asta
 dar o prietena mi-a spus sa nu fac asta pentru ca o sa creasca mare:o. este adevarat?
 pentru ca o sa creasca mare:o. este adevarat? . Va rog ajutati`ma
. Va rog ajutati`ma multumesc; x
 multumesc; x					
					Mare creste daca te razi. Daca intr-adevar te deranjeaza ca aspect si te simti complexata, mergi. Poti incerca si alta varianta: decoloreaza-ti parul in zona respectiva sau vopseste-l blond palid. Nu o sa mai iasa in evidenta deloc si eviti si durerea si eventualele iritatii. Gandeste-te ca fetele blonde au un avantaj din punctul asta de vedere. n-or sa se planga niciodata de astfel de. defecte pentru ca la ele practic nu se vede. Spui ca e perisor inocent 

Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Are dreptate prietena ta. Acum probabil ai un puf dar daca te epilezi vei avea padure. Stai cuminte.
					Exista decolorante in comert. Pliculete de decolorant+o substanta in care se dizolva. Nu retin numele. Sa ai grija sa nu te iriti. s-ar putea sa te usture un pic pielea. Cred ca e mai ok vopseaua din punctul asta de vedere. Si iti alegi si nuanta pe care o vrei (ai grija sa nu fie prea blonda...tre sa fie blond sters  )
 )