| CurcubeulColorat a întrebat:

Am si eu o problema de sanatate.De sambata ma tot doare stomacul si chiar daca mananc la o jumatate de ora imi apare iar senzatia aia de foame. N-am mancat nimic care sa-mi provoace indigestie.Am mai observat ca ma doare in special seara si mai am si mici intepaturi in partea stanga sub coasta.Sambata si duminica fiind zi libera pentru medicul de familie m-am,, tratat,, singura si am luat un omeprazol insa azi durerile tot au aparut.Maine o sa merg si la medic dar ce as putea face pana maine sa mai scap de problema asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Imi pare rau ca ai acele probleme de stomac dar cel mai bine e sa iti faca o trimitere la spital sa se uite cu endoscopul, e un tub care ti-l introduce pe gura si ajunge pana la duoden, iti ia si o mostra si vede ce ai ca are o camera acel tub, eu miercuri merg la spital sa ma examineze, si eu am probleme si sunt sigur ca am ceva la stomac.

emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Incearca o tableta de ranitidina. Poate totusi exista ceva aciditate acolo, iar ranitidina se comporta ca un pansament gastric. Insa maine, obligatoriu la medic. Multa sanatate!
http://www.musetel.ro/......cament.php