| ___enwE a întrebat:

Bună am și eu o probleme am luat un ovul de canesten gyn și nu sa topit pastilă mai pot aștepta să se topească sau trebui sa o pun și pe cealaltă.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ovulele de canesten se pun in vagin seara, cand te urci in pat sa dormi si sub nici o forma nu stai in fund si nu te ridici din pat, fiindca se scurg afara.

In acest caz, se reincepe tratamentul de 3 sau 5 zile, cu ovule, care se introduc in vagin, numai seara la culcare, fara sa te ridici sau sa stai in fund, trebuind sa stai perfect intinsa in pat. evidnet te poti rasucii in pat, ca si pastila se rasuceste in interior, dizolvandu-se pe peretii vaginului, iar cand te trezesti dimineata, se scurge afara, odata cu secretia vaginala, curand vaginul de infectie.

Pe toata durata tratamentului, pana la vindecarea completa, sunt interzise sexul si spalaturile vaginale.
Barbatul cu care aia vut sex trebuie sa faca si el concomitent cu tine, tratamnet complet si corect cu o crema aplicata pe penis, timp de 3-5 zile, ca sa nu te reinfectezi de la el.

| Giulia911 a răspuns:

Arunc-o