| Katherineeeeeeee a întrebat:

Buna happy as dori raspunsuri doar de la peroanele care stiu :
ce medicamente stiti care ingrasa? ati folosit? cat ati luat in greutate daca ati folosit?
funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Empathizer a răspuns:

Nu te juca cu tratament cu Prednison si Medrol. Acestea nu sunt vitamine, ci hormoni steroizi (variante de cortizon). Au efecte secundare importante si, daca le iei fara indicatie medicala, iti pot suprima activitatea glandei suprarenale si te poti nenoroci pentru totdeauna.
Pentru cresterea masei musculare poti lua, 10 zile pe luna timp de 3 luni consecutive, niste aminoacizi esentiali sub forma preparatului Tonotil N - cate un flacon dimineata, pe stomacul gol). Tot ca sa pui muschi pe tine, fa si sport, miscare. Misca-ti fundul de la computerhappy. Exercitiul fizic iti va creste cu siguranta pofta de mancare.
Nu uita de cele 400-500 de grame de legume si fructe zilnic, care iti vor aduce vitamine pe cale naturala, dar mananca si carne, oua, branzeturi, lactate nedegresate, miere, nuci. Ai grija sa nu mananci, in loc de carne, alimente-surogat, cu slaba valoare nutritiva, de genul crenvustilor, parizerului, mezelurilor tocate in general. Nu bea cola sau alte bauturi racoritoare indulcite cu mult zahar, acestea iti taie pofta de mancare.

4 răspunsuri:
| DimLight a răspuns:

Shaorma si pizza, kebab daca mananci 2 pe zi timp de 2sapt pui minim 3 kg pe tine dar sa nu fie asta tot ce mananci pe zi logic nu? eu am pus burta de la shaorma si acu nu mai scap de ea, trebuie sa ies un pic la alergat laughing

| mennenspeed a răspuns:

Prednison,Medrol, eu am luat...in 2 saptamani ai 5 kghappy..este bun pentru rinichi si alte boli, dar este si un complex de vitaminehappy 2-3 pastilute pe zi si o sa te simti plina de energie big grin

| Katherineeeeeeee explică (pentru mennenspeed):

De la ele te-ai ingrasat sau ai avut pofta de mancare? thinking happy

| mennenspeed a răspuns (pentru Katherineeeeeeee):

Pofta de mancare foarte mare:X. mancam toata ziua, nu ma prea saturamhappy, dar si de la ele m-am ingrasat, dar dupa ce renunti la ele, dupa cateva saptamani, pofta iti scade, dar daca iti faci un program si il continui ( ca si in timpul cand luai "medrol") poti sa te ti la acea greutate, parerea ta, consula un medicbig grin...