| SilverEyes a întrebat:

As dori sa ma ajutati cu o problema de sanatate.
Am 16 ani si ma chinuie o durere destul de mare in membre, respectiv oase. Cand ma scol dimineata sau uneori din senin ma trezesc ca nu pot sa imi inchid sau deschid incheieturile si asa simt de parca le-ar zdrobi ceva. M-am uitat pe net si am gasit ca ar putea fi reumatism juvenil dar unele simome nu se potrivesc cum ar fi temperatura sau unflaturile la incheieturi.
Mi-ati putea ajuta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Thestiffmeister a răspuns:

Si eu am avut aceeasi problema... fa exercitii fizice mai des

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu pare reumatism juvenil, mai degraba o artita ceva. Nu te poate ajuta nimeni pe internet, fiindca sunt niste semne obiective si niste analize de sange care pun diagnosticul.
Ce vreau eu sa stii este ca aceste dureri pot fi ceva nevinovat (niste dureri de crestere) sau ceva destul de grav (o spondilartrita). De aceea e foarte important sa te vada cat mai repede un medic reumatolog.

Janina
| Janina a răspuns:

Am avut si eu aceasta problema, am facut niste analize iar doctorul m-a diagnosticat cu reunatism.
dupa 6 luni de moldamin sunt ok tongue

| xibalba a răspuns:

Asta am avut si am si eu. Am fost la medicul de familie, am facut la laborator analize aslo, fibrinogen, care au iesit bine si durerile s`au pus pe seama cresterii. Bineinteles ca ele continua, cresc de nu ma mai opresclaughing.

| rrrrrrrrrrrrrrrrrr a răspuns:

Pot sa fie dureri de crestere, sau vreun simtom al vreunei maladii ascunse, sfatul meu fuguta la medic, ceva tratat din pripa are mari sanse de reusita! Multa sanatate!

| mada12 a răspuns:

Se poate sa fie reumatism juvenil si inca nu au aparut toate semnele... du-te de urgenta la doctor. poate fi orice.winking Nu mai sta pe ganduriwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este nici un reumatism, cresti, sunt dureri de crestere, nu te mai lua dupa tot ce este scris pe net, or sa-ti treca abia cand ai sa te opresti din crescut, ajuta-te cu vitamine si minerale, lapte branza, oua, fructe multe si proteine, carnitza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la medic neaparat.lasa raspunsurile pe care le gasesti pe net ca poti muri cu zile daca esti delasatoare.depinde care incheieturi, ce greutate ai, ce istorial ai la pediatru tau, daca faci sport si daca este sport de performanta, daca si cu parca ...cam asa ar veni treaba.mergi cu mama ta la medicul de familie sau si singur poti merge ca nu te mananca nimeni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Analize de sânge, inclusiv testul Aslo, el te va scoate la lumină dacă este sau nu reumatism juvenil.
Mergi cât mai repede la medicul de familie pentru investigații!
Pa, pa.