Nu pare reumatism juvenil, mai degraba o artita ceva. Nu te poate ajuta nimeni pe internet, fiindca sunt niste semne obiective si niste analize de sange care pun diagnosticul.
Ce vreau eu sa stii este ca aceste dureri pot fi ceva nevinovat (niste dureri de crestere) sau ceva destul de grav (o spondilartrita). De aceea e foarte important sa te vada cat mai repede un medic reumatolog.
Am avut si eu aceasta problema, am facut niste analize iar doctorul m-a diagnosticat cu reunatism.
dupa 6 luni de moldamin sunt ok
Asta am avut si am si eu. Am fost la medicul de familie, am facut la laborator analize aslo, fibrinogen, care au iesit bine si durerile s`au pus pe seama cresterii. Bineinteles ca ele continua, cresc de nu ma mai opresc.
Pot sa fie dureri de crestere, sau vreun simtom al vreunei maladii ascunse, sfatul meu fuguta la medic, ceva tratat din pripa are mari sanse de reusita! Multa sanatate!
Se poate sa fie reumatism juvenil si inca nu au aparut toate semnele... du-te de urgenta la doctor. poate fi orice. Nu mai sta pe ganduri
Mergi la medic neaparat.lasa raspunsurile pe care le gasesti pe net ca poti muri cu zile daca esti delasatoare.depinde care incheieturi, ce greutate ai, ce istorial ai la pediatru tau, daca faci sport si daca este sport de performanta, daca si cu parca ...cam asa ar veni treaba.mergi cu mama ta la medicul de familie sau si singur poti merge ca nu te mananca nimeni.