| cinevadepetpu a întrebat:

Azi, am facut o mare greseala. M-am dus la baie ca sa ma pregatesc de scoala si o voce in capul meu spunea: "Haide, ce mai astepti? De cate ori trebuie sa-ti spun ca esti grasa? Haide, slabeste mai usor!" Si am facut-o. Mi-am bagat degetele in gat. Din fericire, nu am vomitat. Maine vreau sa o fac din nou. Ce trebuie sa fac ca sa ma opresc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| thalyslly a răspuns:

Ai putea sa mergi la consiliere la psihologul scolii. bulemia e o boala care afecteaza tot mai multe persoane si ai nevoie de ajutor.tot ce spui acolo ramane confidential

| Kaℓi a răspuns:

Incearca sa asculti de vocea aia cand te asezi la masa...

| doctorandus a răspuns:

Daca dai in anorexie, aia e boala grea, vei sta numai in spitale.

| OnuOnulică a răspuns:

Cel mai bine te consulta un medic psihiatru...

| OoBunnyoO a răspuns:

Nu cred ca esti grasa. Incearca sa nu mai asuclti aceasta voce din capul tau. Daca vrei sa se opreasca si nu o poti controla, vorbeste cu un psiholog, este posibil sa fie inceput de bulimie.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| DDoctorita a răspuns:

Buna cinevadepetpu.

Daca vrei sa slabesti nu trebuie sa vomiti. Cu sport si o dieta sanatoasa se poate slabi frumos si usor.

| kittuletz a răspuns:

Gandeste-te si intelege ca fiecare om este frumos in felul lui. Sigur nu esti grasa, ci doar ai devenit coplexata privind fetele din jurul sau. Cand te uiti in oglinda admira-te, gaseste-ti "punctele tari". Iti urez succes si multa vointa, cu siguranta vei reusi!