anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

cainele meu are capul spart si ochiul scos ce sa ii fac.adica ce sa-i pun la cap sa se vindece! veterinarul de la noi e de toata rusinea si cred ca o sa moara cainele pentru ca arata ingrozitor! heelp! il iubesc foarte mult ajutati-ma va rog! funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca ar trebui sa il duci la alt veterinar. Daca il iubesti mult sunt sigura ca vei accepta sa platesti ceva mai mult pentru o ingrijire mai buna.
Sper sa se faca bine! :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu are ochiul scos de fapt dar nu mananca si sufla foarte greu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si daca nu mananca ce sa ii fac?

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

@Adelyna1414 A-ti eutanasia cainele, sper ca stii ca inseamna sa il omori. Nu va simti nimic, va adormi decat. Daca nu se poate face nimic, trebuie sa o faci. Am avut si eu un caine bolnav de cancer, pe care il iubeam foarte mult, dar suferea ( operatia nu l-a ajutat ), asa ca parintii mei l-au eutanasitat.
Insa, daca rana nu este veche si cainele se tine pe picioare isi va reveni, dar trebuie neaparat sa primeasca ingrijire, chiar si de la veterinarul din zona in care locuiesti tu.
Platit, isi va face datoria.
Bafta.si ai grija de cainele tau. >big grin

| Aniu a răspuns:

Cel mai bine e sa il eutanasiezi daca nu ai un veterinar foarte bun. Nu simte nimic, e o injectie, e mai bine decat sa moara in chinuri.

| Aniu a răspuns (pentru Aniu):

Allright, atunci de ce exagerezi, daca era cum ziceai tu era si stupid sa il lasi asa, dar asa cel mai bine e sa il duci la alt Vetwinking

| CoCoPitikA a răspuns:

Buna! Eu nu pot sa iti dau un raspuns "nemaipomenit" dar cel mai bine e sa te interesezi de un veterinr priceput, pentru ca oricine ti-a da sfaturi, mai bine e sa asculti de un medic veterinar! ii poti pune la cap un compres cu apa rece, in caz de sangereaza! nu uita sa faci rost cat mai repede de un medic veterinar(cauta un nr de telefon). Iti urez multa bafta! :*