| Tiffany89 a întrebat:

Cateodata imi amorteste capul.Partea stanga sau partea dreapta, cand cum.De vreo 2 ori pe luna...asa ceva.Am 13 ani. e ceva grav?cryingsad va rog ajutati-ma vi se intampla si voua? Dau fundasad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| deniii_1832 a răspuns:

Stefilaughing
Nu ii nimic, stai calmahappy
Presiunesmug
Mai stii? Pe ea nu o intereseaza analizelelaughing
In fine.Nu te mai gansi asa de mult la s.:devilin fine.Stai flex nebunoolaughing poate e de la udatu florile de azi de la buni:devil)In fine, nu e nimic grav.

| Meticulosul a răspuns:

Problema ta s-ar putea să se numească parestezie mergi de urgenţă la medicul neurolog şi sa faci tomografii, plus un consult amănunţit.

| chocolattee a răspuns:

Nu fii speriat, vorbeste cu parintii tai, sau daca nu du-te la doctor si spune-i, te sfatuiesc sa iti faci un control acum sa nu cumva doamne fereste' sa se ajunga la ceva mai incolo, succes>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te ingrijora si daca persista du-te la medic insa nu cred ca e ceva grav happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Problema ta s-ar putea să se numească parestezie mergi la consult de specialitate la un neurolog poate faci si tomografii este tratabilă dar trebuie urgent să mergi la medic!

| BuzduganDinu a răspuns:

Nu stiu ce e dar si mie mi se intampla la fel, asteptam amandoi raspunsuri sa vede, exact asa mi se intampla si mie dar numai partea dreapta, cand am fost la medic o zis ca nu stiu ce vena in loc sa am una am doua, sincer iti zic crede-ma, dar a zis ca e bine, dar tot asa mi se intampla.