anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ceaiurile pentru slabit de la kaufland sunt bune? Am citit pe cutie ca accelereaza tranzitul intestinal. Eu am probleme cu constipatia si de asta sunt interesata. Sau daca imi puteti spune un medicament foarte bun sau un ceai foarte bun pentru constipatie. Astept raspunsurile celor care au incercat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Nu recomand ceaiurile pentru slabit! Pentru constipatie, e bine sa consumi mancare lichida: supa, ciorba.Mergi la farmacie si cere supozitoare pentru a te ajuta sa ai scaun.

| CuriousStuff a răspuns:

Problemele de natura medicala se rezolva la medic, nu la Kaufland.
Daca ai probleme cu constipatia probabil o ai pentru ca nu mananci suficiente fibre sau nu bei destula apa, daca ai un regim alimentar echilibrat si totusi ai probleme mergi la medic...

| LtCat a răspuns:

Nu știu de care vorbești. Singurul ceai de care știu eu care ajută (deci ajută, nu ajungi mai slab printr-o magie) la slăbit e ceaiul verde. Si ceaiul ăsta are destul de multe beneficii, deci e probabil să ajute și la asta.

Întrebări similare