| Lulupana1234 a întrebat:

Bună comunitate TPU!
Am o întrebare pentru crescătorii de păsări.Voi cum salvați puii de găină care din păcate s-au născut cu picioare strambe,de exemplu:se târăsc pe genunchi,nu se pot tine pe picioare,mușchii labelor nu le permit sa se susțină singuri, etc?
Daca asta ar fi singura problemă...cloștile de obicei resping puii care au o problemă,ba chiar încearcă să îi omoare.
(Mă refer la o soluție mai meticuloasă)
Va rog sa nu îmi propuneți vizita la veterinar,nu am posibilitate,știu că mai sunt și alte soluții, de asta întreb ????

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| romeo78 a răspuns:

E vorba de selecție naturală la cloșcă! Orice pui de animal trebuie să se țină pe picioare imediat după naștere și să poată să fugă în caz de pericol!
Puii "strâmbi" au probleme genetice, provenind de la găini crescute industrial, îndopate cu hormoni, concentrate etc. Pur și simplu, se sar etape naturale de creștere și apar astfel de probleme medicale. Chiar dacă îi salvați, puii când ajung adulți, vor transmite genetic urmașilor aceste probleme medicale!

1 răspuns:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Trebuiesc izolati. Altfel vor fi omorati de restul celor "sanatosi".
Ii ciocanesc in cap pana le mananca creierii.