Ai probleme la mansardă? Daca ai sti ce durere groaznica este nu ai mai aiura pe aici cu intrebari stupide.
Dar de ce ai vrea sa faci asa ceva? Vrei sa scapi de școală nu? Nu i ti dori sa stai in ghips, este groaznic.Ce vârstă ai?
Daca tot nu ai idee cat de imensa poate fi durerea, da-ti macar cu ciocanul intr-un deget. Dar da-ti bine. O sa te gandesti serios dupa asta daca vrei intr-adevar sa-ti rupi piciorul.
De ce vrei sa-ti rupi mana sau piciorul? Ai vreo problema cu scoala sau in familie? Spune-ne ce necaz ai si noi cei de pe TPU suntem aici ca sa te ajutam cu idei si solutii la toate problemele!
Doamne fereste
. Mai copii, voi ganditi-va mai intai la sanatatea voastra si la ce implica un membru rupt inainte de a vrea sa starniti simpatia, mila cuiva, sa impresionati sau sa scapati de vreo activitate.
Nu o sa te poti misca la fel ca inainte, o sa ai dureri, o sa-ti vina sa urli la spital cand o sa-ti aseze medicul osul in pozitia initiala, nu o sa te poti spala cum trebuie, mai pe scurt: iti afecteaza viata. Nu doar ca o sa ai parte de aceste neplaceri, dar dupa ce ti se "sudeaza" la loc osul, ar trebui sa mergi la un kinetoterapeut, ca sa te invete cum sa te misti, pentru ca o perioada lunga o parte din corpul tau a fost imobilizata. Pe langa astea, e foarte posibil sa mai pui niste kg in acea perioada.
Altii isi plang de mila ca sunt tinuti in scaun cu rotile cu handicap iar tu vrei sa iti rupi mainile si picioarele, ok, ia o toporisca si da' pe ele, daca nu, sari de pe o banca cu mainiile in fata
Iti recomand sa iti dai 2 palme, poate te trezesti ca vad ca ai inceput sa aberezi
Mai bine mananci creta si faci febra
)) doare mai putin. YOU GO GIRL! I believe in you!
Aici te inseli! Există un mit care spune că dacă mănânci cretă faci temperatură. Mulţi elevi l-au încercat, în speranţa că profesorii sau medicii de la cabinetul medical îi vor trimite acasă. Avem însă o veste proastă pentru cei care vor să chiulească: creta nu provoacă temperatură! Creta este făcută din sulfat de calciu, o sare a calciului cu acidul sulfuric cu formula chimică CaSO4.
Sulfatul de calcui este şi un aditiv alimentar cu rol de regulator de aciditate, stabilizator, agent de îngroşare, de aglomerare şi de întărire şi sechestrant, obţinut din săruri de calciu şi acid sulfuric, ce se regăseşte în natură sub formă de mineral.
Se utilizează conform cantităţilor pevăzute de reţete în produse lactate, brânzeturi maturate, nematurate sau procesate, produse din zer, îngheţată, grăsimi tartinabile, emulsii tip apă - ulei, creme dulci, budinci, produse din legume şi fructe procesate, conservate în diverse moduri, produse din carne, peşte, ouă, cereale, produse de patiserie, cofetărie, paste făinoase, cereale pentru micul dejun, bere, vin şi alte băuturi alcoolice şi nealcoolice, suplimente nutritive, produse dietetice, sosuri, condimente, salate etc. Se foloseşte şi ca suport pentru alţi aditivi.
Nu este permis în alimentele destinate sugarilor şi copiilor mici.
Doza zilnică admisă nu este limitată şi nu s-au semnalat efecte secundare la cantităţile folosite în alimente.
Da-te cu mana de un colt de perete de nenumarate ori si tare, s-ar putea sa o rupi in mai multe locuri dar te doare putin. Daca intrebi ca nu vrei sa te duci intr-un loc anume fa-te ca iti e rau
Pană mi-am rupt mana si eu mă gandeam cum e si că scap de scoală dar n-o fost deloc așa ![]()
eu mi-am rupt-o din greseală adică eram pe tampenie de lemn si nu stiu cum am facut să mă dau jos si bom am picat era să-mi rup si coloana atunci deci nu-i de jucat
.
Si am stat 6 saptamani cu ea in ghips si nu-i deloc placut.
Și la scoală tot mergi adică mergi dar o să stai fară să scrii si după o să ai mult de recuperat.
Daca vrei să scapi de scoală fa-te că te simti rău și ramai o zi, doua acasă si iti scoti scutire de la medic.
Gaseste o metoda in care să nu-ti faci rău.
Toate cele bune ^.^
Doamne fereste, tu chiar nu ai ce face...mai bine citeste, învață ceva si asa lumea este plina de inculti, ai grija de sanatatea ta...sincer nu vad rostul intrebarii tale.
Recomand sa iti rupi si gatul odata cu mana
orice ai vrea sa faci...asta o sa te ajute maxim
Esti cu capul?
De ce sa faci asta?
Eu am avut piciorul rupt de trei ori si mana odata in 10 luni si te distruge psihic sa stai la pat si sa nu poti sa mergi!
Si daca e mai grav poti ramane pe viata in scaun cu rotile sau mai rau!
Daca vrei sa scapi de scoala, nu e o solutie
) o sa te doara si daca e ceva mai grav trebuie sa te si operezi...