Buna:* eu acum am inceput sa iau peritol(acum maxim 30 de minute) si vad ca ajuta la pofta de mancare ca deja imi e foame rau
. Reactiile lui adverse pot fi: somnolenta si in cele mai rele cazuri, cand devii obsedat de acest medicament, adica sa-l iei si dupa cele 3 luni de "tratament" halucinatia.Te tin la curent daca e, daca chiar reusesti sa te ingrasi cu el:*. Oricum eu ti-l recomand ca am tot citit si vad ca unele chiar reusesc sa se ingrase destul de repede(2 kg intr.o luna) cam asa:*
Bună.
Dacă ai arderile accelerate poți face sport. Nu trebuie să te îngrași ci să fii sănătos/asă.
Cu trecerea anilor metabolismul se modifică, nu dispera.
Pa, pa.
Buna:* hai ca nu am mai intrat de mult pe TPU insa asa cum ti-am promis revin cu informatii: l-am luat cam 1-2 luni si in 4 zile de cand l-am luat am pus 2-3 kg pe mine.Acum m-am ingrasat 6 kg insa depinde daca am perioade cand nu pot manca ajung la 41-42 kg insa cand mananc bine ajung la 43-44 kg.Eu ti-l recomand insa trebuie cu trimitere de la medicul de familie...eu am reusit sa-l iau un timp fara trimitere de la un prieten insa acum baiatu nu poate sa imi dea asa ca maine ma duc sa ma milogesc la doctoru de familie
. Este chiar eficient
ti-l recomand cu incredere.Si app de somnolenta: iti da doar cateva zile la inceput insa dupa nu mai ai nicio probleme.
cate pastile ai luat? si de cate ori pe zi?
De 3x/zi ...si am luat cam 2 luni. dupa m-am oprit.