| fetita97 a întrebat:

Buna daca in fiecare zi timp de 3 luni consum pe zi 300 calorii slabesc 20 kg? si nu imi ziceti sa nu fac asa ca nu va ascult, voi doar raspundeti...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MMihai a răspuns:

Vai ce bine, că prostia nu doare, că de la urletele tale rămânea dracului surd Obama, de la Casa Albă. /// Un om trebuie să consume alimente care asimilate au un aport caloric de 1600 -6000 de calorii zilnic. Este vorba de alimente asimilate, nu de alimente în general, adică ce nu se elimină, (ce nu trece direct în caca și pipi, și transpirație. ) Poți discuta cu medici nutriționiști și eventual cu endocrinologi dar și cu medicul de familie. Ideea de a consuma în 24 de ore alimente care au un aport caloric de numai 300 calorii nu că stârnește râsul, dar de prea mult răs, dai și în diaree. Nu fi idioată Fetița 97, vorbește cu medici nutriționiști și citește și tu cărți de nutriție și de alimentație rațională. Te auto distrugi dacă slăbești 20 de kg în 3 luni, dar poți pierde 20 -40 de Kg sub control medical, în câțiva ani. Fă dracului : sport, gimnastică, munci fizice,( săpat grădina, Zidărie, spart lemne, etc), mănâncă fructe și legume, nu mânca slană, carne grasă de porc, cartofi prăjiți în mult ulei, etc. Sau vrei să te măriți la 15 ani, ai înnebunit cu totul? /// Dacă slăbești brusc va atârna pielea pe tine și vei fii așa frumoasă că nici dracu nu va vrea să facă vreo dată sex cu tine. Dacă vrei să nu ai partener sexual până la 40 de ani slăbește tu brusc. Pielea se micșorează în timp, iar tuturor cretinelor care slăbesc brusc, le atârnă pieile ca la babe. Am cunoscut asemenea femei...și după ce am văzut-o goală, mi-am amintit brusc că trebuia să fi mers la uzină la schimbul de noapte, că nu aveam nici o vină să fac sex, cu o asemenea femeie.

6 răspunsuri:
| ombladon a răspuns:

300 calorii? o sa mori de foame!

| sherlock a răspuns:

Nu nu vei slabi 20 Kg, slabesti doar avand o dieta buna si arzand mai multe calorii decat mananci!

| RhoOphiuchi a răspuns:

300 de calorii te asigur ca nu poti consuma pe zi, dar poti slabi cu 500. Slabesti cateva kile pe luna, mai mult nu ai cum decat prin sport.

| iulia_9095 a răspuns:

Draga,este cam imposibil sa manaci doar 300 de calorii pe zi, o punga de kubetti are 500 de calorii,uitate-te si tu pe ambalajul produsului, poate sa stai nemancat toata ziua si sa bei apa sau sa manaci niste fructe, ca altfel nu vad cum ai putea sa manaci doar 300 de calorii

| AlexSM86 a răspuns:

Nu stiu cat de mult poti slabi, da o sa le pui repede la loc pentru ca nu te poti obisnui fara mancare...in schimb cu miscarea si sportul te poti obisnui si mai e si sanatos pe deasupra. Nimeni nu zice ca-i usor sau ca o sa-ti rezolve in 2 zile toate problemele, da merita!

| Nirvana_3893 a răspuns:

Iubita pana si ceaiul fara zahar are calorii, totul in afara de apa are calorii, deci e practic imposibil sa consumi doar 300 de calorii pe zi timp de 3 luni. Incearca sa consumi doar 800 de calorii si asta inainte de ora 7. slabesti garantat