Ubita, mama, da dc sa-ti fie frica e ceva normal.
Se numesc secretii, si da e normal, normal ca o sa-ti vina ciclul, si de ce sa-ty fie frica, presupun ca esti virgina, deci nu are de ce sa-ti fie frica, e ceva normal, mereu dupa acest lichid, la vreo 3-4 zile iti vine ciclul.
Nu stiu.intreaba mai bine un doctor deoarece stie mai bine
sh stai linistita ca nu se va intampla nimic grav...
Este foarte normal
. Nu iti fa griji nu esti singura cand o sa iti curga lichid maro atunci iti vine
.
Pai tie frica de ce? ai auvt contact sexual? sau e prima oara cand iti vine menstruatia? De ce anume tie frica? Poate ca ai o infectie sau alta data ai scurgerea asta inainte sa iti vina menstruatia prima data e alba dupa care sa face un maroniu si dupa aia iti vine ciclu.Descrie mai amanunt frica ta. Daca vrei Prv
Dupa cateva zile sau poate chiar ore (depinde )
mie de exemplu mi-a venit dupa 2 zile o data, iar alta data mi-a venit noaptea(DEPINDE ca nu-i la fel la fiecare persoana)
Nu te ingriijora, nu-i motiv de ingrijorare:X
Din cate am inteles, poate dura si un an. Nu-ti fa griji, vorbeste cu mama ta despre asta
Nu trebuie sa iti fie frica.Astfel de secretii o sa ai toata viata.Nu exista un anumit timp dupa care vine ciclul. Oricum esti pe aproape.
Salut fata!
stai linistita.nu-i nimic grav.
nu-ti pot spune o data anume.
sa stii ca este ceva foarte normal.asa se intampla la toate fetele.
tu stai linistita si lasa menstruatia sa vina...
te pupa ONA:*
...mm...s-ar putea sa iti vina![]()
nu te speria... e absolut normal la o fata de varsta ta![]()
la 11. 12 ani cati ai![]()
depinde de organism![]()
un control la ginecolog nu ar strica
ia-o pe mamica ta de mana si duceti-va.
o sa iti faca o ecografie si o sa vada cum sta treaba![]()
![]()
fundita PLS
Lichidul ala alb se numeste scurgere vaginala iar menstruatia poate aparea peste 1-2 ani!