| Mihaela2023 a întrebat:

Bună! Dacă urmez un regim şi consum zilnic numai salate cu doar o felie de pâine la masă, cam câte kg voi pierde intr-o lună?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cresta a răspuns:

Daca zilnic consumi numai salate dar zilnic stai numai pe scaun/in pat, nu vei pierde foarte mult. Depinde si felia aia de paine cat e de groasa. Ca am vazut persoane care taie "o felie" cat o portie de 2 zile pentru mine. E nevoie si de miscare. Nu sala, nu alergari. Plimbari de cel putin 2 ore. Mers continuu.

4 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Multe, asta e sigur 100%! Dar intrebarea e alta: ai rezista 1 luna pe dieta asta? Raspuns: nu cred! Sau daca printr-o minune ai rezista sigur te-ai imbolnavi! Alimentele ne asigura si sanatatea daca nu exageram, nu e doar placerea de a manca si de scapa de foame!
Asa ca incearca o alta dieta: mananca 3 mese pe zi din orice vrei DAR niciodata NU pe saturate! Si oricat de foame ti-ar fi nu depasi astea 3 mese! Uneori cand nu prea ti-e foame poti sari peste masa de dimineata sau seara, ar ajuta mult!
Apoi restul zilei munceste ceva zi de zi vreo 4-5 ore!
Daca nu ai ce face atunci mergi la o sala de sport 1 ora dar zi de zi in afara de Duminica.
Si cu dieta asta vei putea slabi sanatos si mai ales te va ajuta sa ramai asa! Cu dieta de care vorbesti tu, chiar de ai reusi sa slabesti, dupa cateva luni ai ingrasa dublu laughing pentru ca nu-ti poti obisnui corpul deodata sa nu mai consume atatea alimente cum o facea inainte...

| 9PM a răspuns:

Vorbe multe fapte puține draga Mihaela happy

| LisaJulie a răspuns:

Trebuie sa faci si sport, totusi poti manca supe si ciorbe, fara alimente procesate si fast food

| FreddieM a răspuns:

Odată aveam 8 kile peste, am inceput să mănânc doar salate cu diverse, de exemplu oua fierte și fasole, peste la conserva, porumb la cutie, chiar nu mai rețin, dar mâncam pe saturate. In cam trei săptămâni și jumate am dat jos 9 kile. Dar pâine zero, oricum nu făcea parte din dieta mea.
Cheers