| cristina799 a întrebat:

Buna de astazi am simtit ceva ciudat uitati: deci am venit din vacanta de pe tren am stat 4 zile + ziua de pe tren... la tara am stat si nu am prea mancat de treaba ori nu mancam consintent ori nu mancam mult decat 1 sau 2 mese pe zi. azi dimineata m-am trezit pe la 10 desi m-am culcat la ora 1 si jumatate am povestit cu soramea si imi era super cald nu stiam ce sa ma fac toata transpirata si imi batea inima super tare sad dupa aia ameteam imi amorteau mainile picioarele stiu (lipsa de calciu) si simteam senzatia aia ca vinea voma pe mate dar nu am vomitat mami mi-a zis ca nu am mancat de treaba 1 certa blah blah... am mancat un iaurt si o banana parca mi-a trecut prin magie dupa aia am mancat 2 piersici si apa plata sa mentionez ca la tara nu am mancat nici un fruct decat in ultima zi 2 banane. apropo am 10 ani si nu vreau sa imi ziceti de medicamente doar ce putea fi multumesc anticipat voi da funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Sebastian1996 a răspuns:

Pai trebuie sa te relaxezi, si daca spui ca ti-a trecut cu iaurt si banane. continua vreo 2 zile si pote iti revi. insanatosire grabnica!