| MinaDeea a întrebat:

Bună! De câteva zile am avut niște dureri de burtă îngrozitoare și eram și în perioada în care trebuia să-mi vină ciclul, dar de obicei nu mă doare burta atât de tare. Durerile au tot persistat, nu puteam nici să merg de durere, însă ciclul tot nu îmi venea, îmi curgea doar foarte puțin. Azi dimineață, nu puteam nici să mă ridic din pat de durere și credeam că poate mi-a venit și de asta mă doare așa, pentru că mai pățesc uneori, foarte rar, să am dureri mai mari la menstruație. Am fost la baie, dar nu-mi venise, era doar foarte puțin. Am mai stat în pat și s-a mai ameliorat durerea, însă acum a început să mă doară mai tare și a început să-mi vină și ciclul, are o culoare mai închisă decât de obicei și mi se pare că e într-o cantitate mai mare (decât ca de obicei). Nu am cum să ajung la medic. Aș putea să iau ceva medicamente pentru calmarea durerii? E posibil să am ceva grav? Simt durerea fix în zona ovarelor.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Antopuff a răspuns:

Pentru durere poti lua niste antispastice: no spa forte sau piafen dar ar trebui sa ajungi la ginecolog ca poate fi o problema medicala.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu este ceva grav.

| anonima455 a răspuns:

Eu am fost in aceeasi situatie ca a ta, iar singurul medicament care m-a ajutat si ma ajuta este Paduden Forte, totusi iti recomand sa intrebi la farmacie sau medicul.