| Alis57 a întrebat:

Buna, TPU, de vreo trei zile am o durere de burta îngrozitoare, în prima zi a fost o durere ca cea menstruala, în a doua simțeam că trebuie să urinez non stop si totusi nu ieșea nimic, iar acum in a treia zi durerile s-au mai ameliorat dar cand ma duc la toaletă simt o arsură, o durere, o intepatura ca si cum cineva mi-ar smulge pielea pe interiorul burtii, cam la ovare, cred, vreau sa stiu daca este vorba de o sarcina, mentionez ca am avut contact sexual cu o zi în urmă sa înceapă durerile si cand au inceput durerile imi curgea si ceva negru si gelatinos de jos, dar nu era mult, era putin, imi puteti spune ce este?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Sarcina nu da dureri de burta, dar o infectie urinara sau un ovar inflamat, ar putea fi.

| corbulalbrosu a răspuns:

Se poate presupune ca o parte sau intregul aparat reproducator se confrunta cu o infectie provocata de boala inflamatorie pelvina (anexita). Este recomandat si indicat sa te prezinti cat mai repede la un cabinet ginecologic pentru o consultatie mai mult decat necesara in astfel de situatii. Multa sanatate!

| JayLuckyLuciano a răspuns:

O sarcina nu este cu siguranta, posibil o infecite urinara, sau poate rani provocate in interior. Consulta medicul