anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
De ceva timp, mi a aparut un neg la degetul de la mana dreapta si e tare urat!
Am incercat mai multe metode ca sa l elimin, printre care si rostopasta[din cate am inteles scapi cu ajutorul ei], dar mie nu mi a dat rezultate.
De curand mi a iesit altul si n palma. ceva concret!
Multumesc!
Funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca nu a trecut cu rostopasca folosita corect (de doua ori pe zi minim 3 saptamani fara nici o pauza), du-te la un dermatolog pentru a le cauteriza cu nitrat de argint. Mai exista o varianta, mergi la farmacie si cere Cryopharma, este foarte eficient.

| AIRIUS a răspuns (pentru Brigaela):

Rostopasta am folosit o cam o saptamana,iar vis a vis de nitrat de ag,am auzit ca este o metoda sigura, numai ca doare foarte tare.
Am sa mi cumpar si Cryopharma, mi a mai spus cineva de asta sa vad ce rzultate am.
Merci mult!

| KirigayaKirito a răspuns:

Foloseste CRYOPHARMA, este un spray care ingheata nigeii.Si eu am avut si l-am folosit si e foarte bun. Urmareste instructiunile o sa doara putin dar efectele sunt super.Il gasesti in farmacii, sau poti da comanda la unul.Eu l-am luat cu 70 de lei, destul de mult dar e foarte bun!winkingbft

| ICanSeeAll a răspuns:

Eu am scapat de un neg cu verolit. Daca il folosesti, trebuie sa faci asta des. Eu zic sa incerci. Succes!

http://vampire-diaries-fan.blogspot.com/

| AIRIUS a răspuns (pentru ICanSeeAll):

Buna!
Verolit,e intr un ciocanel incolor,l am cumparat si eu, mai si scrie ca e cel mai bun remediu impotriva negilor.mie nu mi a fost deloc util, cu regret!

| Karakter1 a răspuns:

Eu am avut si am folosit "cistotel".In jur de o luna mi-a trecut.