anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De doua zile ma doare operația ( am operatie de chist ovarian) ca o cezariana. Mă doare când urinez, când tusesc sau când râd. imi vine si sa vomit. Ce sa fac? Am si frisoane. Nu pot sa dorm

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sa mergi la spital, sa nu fii uitat ceva inauntru medicii sau sa fii facut infectie. Frisoanele sunt semn clar de infectie!
Ia-ti temperatura si daca este peste 37 de grade, mergi la spital!

| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Am si vomitat
Mami zice ca ma doare operația din cauza de la vreme. Am fost operată acum 2 ani. Azi am mâncat ciorba si nu prea mi-a căzut bine. Am vomitat si m-am linistit. Dar operația ma deranjează. Cand se schimba vremea nu ma durea asa tare. Dar ma doare cand urinez. Sunt si pe ciclu dar sunt pe final. Nu mai prea imi vine. Sa zic ca din cauza asta ma doare...

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu ai specificat in primul mesaj ca operatia a fosta cum 2 ani, ci doar ca te doare de 2 zile.
In cazul asta, cel mai probabil poate fii o toxinfectie alimentara, ori o infectie urinara.
Dupa ce ti se termina ciclul, mergi la medic si fa-ti analize de urina si un control ginecologic.

| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Am fost la ginecologie si mi-a găsit un chist pe ovarul stâng. Endometric sau ceva de genul. E de 4.30 cm. Si trebuie sa ma operez iarăși. Dar nu vreau. Trebuie sa ma duc sa mi fac analizele la hormoni ca poate am prea mulți hormoni in corp am si multe cosuri. Nu stiu ce poate fii
Mă doare doar când urinez. Nu am infecție ca jos nu ma ustura sau asa.