Poate fii de la febra musculara, retinerea apei in organism din cauza de la sare, probleme cu rinichi sau plamani, cu inima e grav ca se formeaza un cheag de sange, mergi peste tot si vezi de tine
Retentie de lichide, poate? In acelasi timp, se manifesta la un singur picior. Ai dureri la mers? Pe mine ma intepase ceva si catva timp abia puteam merge...
Nu stiu, iti dai seama ca un consult medical face mai mult decat parerile noastre aici, oricat de binevoitoare ar fi ele. :-)
Nu, nu am dureri la mers. Sâmbătă am făcut efort, la curățenie. O să fac și niște analize. Culmea - sâmbătă n am mâncat nimic toată ziua, abia dup amiază pe la 5 am mâncat ceva. Și doar o dată am băut apă.
Posibil de la efort, atunci. Poate ai fortat o anumita miscare. O intindere, poate o mica entorsa...
Poate, dar nu mă doare nimic.
Regula zero inainte sa te plingi de ORICE e sa bagi un pahar de apa imediat dupa trezire si sa bei MINIM 2 litri de apa in cursul zilei. In functie de conformatie si eforturile depuse, poate creste valoarea. Suna a deshidratare cronica ce zici tu acolo...
Salut. Ce, 44? Febră? Vârstă? Mărimea la picior? Specifică şi tu. Iar în legătură cu problema, contactează un medic specializat.
44 ani. Da, o să fac niște analize cât de curând.