Dacă o sa mănânci o singura data pe zi o sa te înfometezi și o sa te dai cu totul peste cap, o sa te îmbolnăvești.
Dacă ai o singura masa trebuie sa mănânci ceva super consistent ca sa îți dea energie pe tot parcursul zilei, ceva ce aceasta masa nu îți da sigur.
Ca sa slăbești trebuie sa ai 3 mese și 2 gustări și sa faci SPORT.
Înfometatul nu este o soluție!
Du te la orice nutriționist și o sa vezi ca orice program de masa are 3 mese și 2 gustări și mănânci de mori, mănânci bine, nu 3 felii de roșie și un cubuleț de brânza cât unghia.
Problema este ca foarte usor acumulez kg in plus.
Așa și eu și la mine da f urat ca sunt și fata. Dar cea mai buna soluție e sala și mâncatul sănătos. Încearcă sa îți calculezi caloriile pe zi.
Multumesc, nu ai vrea sa ne imprietenim? Macar pe TPU.
Stiu pe cineva care manca 10 hamburgeri pe zi si a decis sa se infometeze mancand doar 9.
Zii unui grasan de infometare si o sa inceapa sa-l treaca toate transpiratiile.
Astia care fug de infometare fac infarct la 40 de ani si cine s-a chinuit prin lagare si inchisori comuniste cu o bucata de paine o data pe zi inca poate sa ne povesteasca prin ce a trecut.
Nu e sănătos, trebuie 3 mese echilibrate care să însumeze aproximativ un anumit număr de calorii + mișcare
3 mese sunt cele mai sanatoase
prima masa cereale interale cu fructe si lapte
dupa masa o mancare calda care sa aiba ceva proteine
seara legume
Nu-i nimic rau in a manca 1 singura masa pe zi, atata vreme cat nu ai probleme cu stomacul, dar va trebuii sa ai grija sa nu mananci mult la o singura masa, ca-i acelasi lucru, ca si cand ai manca 3 mese normale.
Ca sa slabesti trebuie sa mananci maxim 1000 de calorii pe zi.
Multumesc frumos, foarte utile informatiile.
Depinde de vârstă.
Mulți nutriționiști recomandă a singură masă pe zi cu multă argumentație referitoare la sănătate. Dar până te obișnuiești, corpul suferă un șoc, un stres, iar lui nu plac șocurile. Referitor la oră, din nou sunt păreri împărțite. Eu recomand ora 18.
Nu este rau sa consumi o singura masa pe zi, dar iti va lua ceva timp pana cand organismul se va adapta la nou stil de viata. S-au facut studii care au aratat ca nu conteaza cand iei masa, atata timp cat iti iei necesarul de nutrienti pentru ziua respectiva.
Se pare ca te-ai grăbit sa dai fundă. Înseamnă că te-a mulțumit complet acel răspuns. Na, dacă crezi ca e cel mai bun... =)
Eu zic totuși sa mai bei asa câte un iaurt cu semințe de in. Nu știu cum e corect, să-l bei sau să-l mănânci, dar ma rog.
Ceaiul verde de asemenea e foarte bun. Citește despre el și te vei lamuri.
Poți scădea o masa sau măcar s-o înjumătățești dacă chiar vrei sa slăbești, deși eu zic ca n-ar trebui să-ți faci prea multe griji în privința asta decât dacă ai niște fălci foarte mari care îți atârnă și îți oferă un aspect nu tocmai plăcut.
Infometarea pe cei săraci care nu au ce mânca, din ce ai vazut nu i slabeste, unii reușind să fie destul de grași. Infometarea încetinește mai tare rata metabolica. Vei arde mai greu acele rezerve de grasimi.
Iisus te iubeste, vorbeste cu el si se jertfeste el pentru surplusul de grasime pe care-l ai.
Doamne fereste sa te abtii de la haleala.