| Geoelena a întrebat:

Bună dragilorrr! Vreau niște sfaturi de la voi, aș dori să-mi cumpăr un Air Fryer, doar că vreau să știu înainte dacă e mai sănătos să gătesc la el, eu fiind la dietă...cum vi se pare? Eu sincer l-aș lua mai mult pentru dietă pentru că gătind cu aer cald, nu sunt multe grăsimi...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde ce gătești...că pentru dieta poți gati f bine și la cuptor

| mihai69 a răspuns:

E la fel de bun ca un cuptor electric normal cu ventilator, doar că mult mai mic.

| Mosotti a răspuns:

Este sanatos, nu e nici o problema, ideal fara grasimi deloc daca se poate, 1 g de proteine si carbohidrati (glucide) au 4 kcal/gram, 1 g grasime are 9.

| gabicoo a răspuns:

Mai bine coci cartofii pe plită undeva la țară.

| StoicAnalysis a răspuns:

E o alegere buna, daca vrei sa mai elimini din grasimi atunci cand gatesti. Insa trebuie sa stii cum sa gatesti cu el si ce sa gatesti cu el.