Te rog nu iti dori asta, te rog fa-o pentru mine.Hai sa iti povestesc ce mi s-a intamplat mie cand aveam 12 ani, eram cea mai nedezvoltata fata din clasa mea si imi era tare ciuda, plangeam si le invidiam pe fete, dar la 14 ani a venit si randul meu in prima zi de menstruatie imi era rusine sa-i spun mamei si cand i-am spus mi-a raspuns sec :uite aici un tampon pune-l, doua zile am mers cracanata si vreau sa zic ca miroseam oribil, ma simte-am ca un copil cu panpers, ma deranja cand mergeam si imi era inconfortabil.Cand a venit vorba de parul pubian totul a fost ok pana cand am observat ca se face prea mare si nu pot sa port dres de baie fara sa se observe asa ca a trebuit sa mi-l smulg deoarece cu creme devine mai des si aspru, asa ca durerile pe care le indur cand ma epilez sunt inimaginabile imi vine sa ma urc pe pereti sau sa tai un milimetru sub piele. La sani e cel mai groaznic cand incep sa creasca te mananca si te dor foarte tare nu vorbesc ca ale mele au devenit asa mari ca nu pot sa le port fara sutien ca arata urat, si nu iti imaginezi ce cald imi este vara si ca nu imi gasesc rochi pentru sani mei, dar singurul lucru este ca acum colegele mele ma invidiaza deoarece le-am intrecut pe toate la marimea sanilor.Nu vorbesc ca atunci cand sunt zilele alea delicate lumea nu stie ce sa faca cu mine sunt foarte nervoasa si nu suport pe nimeni durerile de la ciclu sunt groaznice, ma cert cu toata lumea nu e usor sa devi "femeie". Te sfatuiesc sa te bucuri cat mai poti ca esti copil ca sa te transformi in adolescenta si apoi femeie cu totul, este cel mai greu lucru, inca o data te rog sa nu iti doresti toate alea! Nu vreau sa te speri dar eu nu mi-am mai dori sa mai trec o data prin toate astea!
Depinde de corpul tau, mie de exemple mi-a crescut parul pubian de la 6 ani si am fost absolut ingrozita am zis ca devin o maimuta...am ajuns la varsta de 9 ani si au inceput sa imi creasca sanii am avunt niste mancarimi de am zis ca mai bine imi bag ace in ochi...am ajuns la 11 ani si ciclu nu am...e vorba de corpul tau... poate tu peste 2-3 ani o sa fii mai dezvoltata decat prietena ta.
Fata nu exista nici un secret asteapta si crede-ma cand o sa-ti vina o sati doresti sa nu-ti fi venit atat de repede
Buna scumpo! Eu tot 12 ani am si am ciclu am sani am par dar nu ma prea mandresc pentru ca : La sani te vor durea cand iti cresc si sfarcurile te vor ustura cand transpiri; la ciclu nu cred ca ai vrea sa ai ca vei mirosi urat si iti va fi rusine sa stai langa un baiat si iti va fi rusine sa stai cu tatal tau sau vei pata si cearceaful si mai e inca ceva nu ai voie sa stai mult timp in picioare ca iti va curge mai tare; par ce pot spune doar ca cel de subt brat daca nu te speli pe corp in fiecare zi vei mirosi mai rau ca un dihor. sa stii ca vorbesc serios nu glumesc. Ia intreab-o pe prietena ta cum se simnte cand are ciclu sau cand transpira. Nu iti spun cu rautate dar asa e. Te rog frumos nu-ti mai dori asta ca e greu sa devii matura. Daca mai ai nevoie de vreun sfat da-mi un mesaj pe lacramioara34@ymail.com iti voi astepta intrebarile
![]()
Eu am tot 12 ani.Am toate astea.Par pubian, sani mari si ciclu.Dar nu ma bucur.
Mai bine nu ți-a dori acest lucru. Mie cand mi-a venit trebuia sa plec la mare si nu i-am spus nimănui de chestie asta nici mamei imi era rusine si eu "iubesc apa " iar cand ma duc la mare stau numai in ea si pana la urma tot am intrat in apa imi spuneau prietenele mele ca sa nu intru ca fac marea rosie dar tot am intrat si nu sa întâmplat nimic...