Durerile de burta difera de la organism la organism. unele fete nu au deloc dureri, unele au stari de voma, sunt agitate, triste, deprimate. acum depinde de la organism la organism. iti recomand un doctor macar sa iti recomande pastile pentru dureri sau un tratament ceva.
ai grija de tine :* multa bafta
Buna Denisa!
Da, ma simt foarte rau in prima zi.Patesc la fel ca tine si chiar ma apuca ameteliile si simt ca o sa lesin. Mie imi trece cu putin somn (chiar si 30 de minute, invelita si imi trece de tot durerea de burta )daca am norocul sa fiu acasa sau iau un calciu sau o vitamina si imi revin cat de cat.
Eu pryma data cand my`a venyt am lesinat! depibde de persoana![]()
eu nu am dureri dar exista ceva pastile pentru dureri menstruale![]()
Buna denisa.
. Totul depinde de organism.Este foarte normal sa te doara burta, sa ai stari de lesin si sa iei calmante.Eu la prima menstruatie am avut stari de voma, greata si niste dureri insuportabile, de mi-au trebuit si mie calmante.
. Nu te ingrijora, este absolut normal. Mie acum mi-au disparut durerile la menstruatie, insa am stari de voma si imi apar cosuri, care dispar imediat dupa aceasta perioada.
Asta este.Ca bine se zice ca e greu sa fii fata
.
Pupici
Nu prea am probleme...ma mai doare putin burta uneori, dar nu ft tare...mai bine te duci la ginecolog
Nici prima data cand mi-a venit nici pana in ziua de azi nu ma doare burta! Nici macar un pic sa simt ca'mi vine
. dar ma bucur de acest lucru, organismele difera asa ca nu te panica
. Sanatate
Eu cand eram mai tanara m-a durea groaznic, teroare! Nu puteam sa m a tin pe piciore.Doar cu No-spa i-mi trecea, si un pic de odihna.
Pai... inainte cu o vreo 2 zile de menstruatie am dureri puternice de burta dar imi trec noroc, cu pastilele
Asa e fetelor...rau e sa fii fata! cum va spuneam ma doare burta si in primele 2 zile am cate o criza... mi se inmoaie picioarele si simt ca lesim pur si simplu, cu stari de voma si transpir... mi e foarte rau! i au de foarte mult timp pastile si am impresia ca organismul meu deja s a obisnuit cu ele si parca isi fac efectul foarte greu! mi e teama, ca nu stiu ce o sa fac in timpul scolii! pana acum lipseam de la scoala vreo 2 zile in perioada aia! pai asta e,,, si eu va doresc sanatate.
Pai astea sunt simptomele inainte de menstruatzie! desi la mine nu e asa! Mie mise face foarte foame...si manannc incontinu inainte d menstruatzie! dar ma doare si puin burta. putin mai mult
dar ocrum ce sa facem daca suntem fete?:-s...continua sa iei calmante... dar nu ff multe :*
Mai c sa zic...si eu am la fel.adica ma doare rau burta si spatele. e destul de aiurea...insa asta e o dereglare hormonala...mergi la medic...si se rezolva... dar cati ani ai? k odta cu trecerea timpului durerile se mai diminueaza... te pup:*
Ah.pe mine nu ma doare niciodata.nici prima data nu m-a durut... dar in perioada mentruatiei.ma simt mai slabita si ametesc cand ma ridic brusc, dar in rest sunt f ok
. Imi pare rau pentru tine.
. Incearca sa nu faci efort mult, si sa stai mult linistita. poate trece
:*
Si pe mine ma dor toate. luna trercuta cand mi-a venit pentru. prima data nu am avut nimic. dar ieri trebuia sa-mi vina si acum am stari de ameteala, lesin, dureri de cap, stari de goma, dureri de burta... numai pot va rog ajutati-ma.
.