Cistita
Da, trebuie sa urmezi tratamentul pana la capat. Vezi pe prospect daca trebuie sa le iei inainte sau dupa ce mananci.
Daca ai reactii adverse intrerupe tratamentul si mergi la medic, lasa o pe mama ta ca ea nu e medic.
Tu ai intoleranta la unul din medicamente, incearca sa nu le iei pe amindoua si sa vezi la care din medicament te simti rau, eu stiu ca ciprofloxacin sunt picaturi de ochi sau in unele cazuri se folosesc in urechi la otită, poate sunt si pastile.
Daca medicul ti a recomandat acest tratament nu il intrerupi. Ideal ar fi sa il contactezi si sa ii spui ce efecte secundare ai. Sa iti recomande niste probiotice ceva
Buna.Ar trebui sa ii spui medicului de aceste efecte secundare, el e cel mai in masura sa decida daca poti continua cu schema de tratament sau trebuie schimbata.
Probiotice pe linga antibioticele alea iei? Maninci cum trebuie la fiecare doza?
Antibioticele sunt tari de obicei, asa ca trebuie sa mănânci foarte bine înainte și după ce le iei ca altfel asa se intampla.Mai ales dacă sunt și tari.
Dar mama ta ar putea sa sune totuși medicul și sa ii spună ce efecte are asupra ta medicamentul.
Medicul tau a exagerat usor cu acest tratament, ori nu stie exact ceea ce ai si vrea sa se asigure ca o sa fie totul bine. Simptomele tale sunt cel mai probabil cauzate de Ciprifloxacina, care de regula da astfel de simptome. Daca te simti foarte rau, ar trebui sa opresti administrarea si sa continui doar cu Metronidazol.
ps: anunta medicul tau despre asta, ar putea sa iti inlocuiasca antibioticul
Este normal. Nu trebuie să întrerupi tratamentul pentru că infecția se poate agrava.
Te-as sfatui sa ii ceri parerea si la alt medic de ce patesti. (am si eu o doctorita ce mi-a dat un tratament si nu ma ajuta la nimic...) Poate o facut o greseala.
Antibioticele puternice pot avea acest efect. Probiotice si alimentatia ajuta, dar daca ai reactii alergice nu prea ai nimic de facut. Daca efectele secundare nu sunt grave, si senzatia de voma nu e acuta, nu interupe inainte de a anunta doctorul. Anunta medicul imediat pentru a inlocui cu ceva Mai tolerabil. Da UN Telefon daca nu e nimeni la cabinet. Nu SE va supara nimeni, nu iti fa griji. da UN Telefon medicului tau pentru CA antibioticele sunt lucru serios. ATENTIE la durerea de burta. Daca e severa ar trebui SA opresti imediat. "Ma doare burta" e un termen prea vag... Nu stiu daca the doare pentru CA ai scaunul moale sau e altfel de durere. Daca nu e durerea aia care o ai de obicei cand ai enterocolita, opreste acum tratamentul. Daca e doar durerea de enterocolita, continua.
PE VIITOR : intreaba medicul si de alternative, in cazul in Care ai reactii alergice, si noteaza CE iei acum SA spui pe viitor CA ai avut reactii adverse.
Iti urez sanatate si sarbatori fericite. Hristos a inviat.
Oricum... Am venit aici SA intreb de alternative la BenGay. Ma doare umarul pe spate si am incercat SA dau comanda online si nu gasesc BenGay. Cand eram copil, reclamele la BenGay erau peste tot. Acum CA am nevoie, nu e nicaieri. Habar nu am cum am aterizat la sectiunea "antibiotice"?
LifeisBlack întreabă: