| lovefan a întrebat:

Imi puteti recomanda si mie o sala de fitness din Ploiesti, va rog? Nu e obligatoriu, dar as aprecia mult daca mi-ati spune si un pret. Multumesc anticipat! Dau fundita si vot, garantat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| leonardo a răspuns:

Este o sala la Mega Image - mai scumpa vreo 1. 5 mil/luna, mai este pe langa gara de nord, spre centru pe dreapta (pe langa terasa Star) - 1mil, mai este una la Malu Rosu, mai de fete (aerobic, cycling, etc) - 800 de mii, alta gasesti pe str.Hasdeu FITNESS FACTORY - cam 1 mil si O2 care este la sala sindicatelor!

4 răspunsuri:
| lovefan explică:

Multumesc mult, leonardo, imi poti da mai multe detalii despre cea din malu rosu, te rog? Un punct de reper si cum se numeste. Ar fi perfect, eu stau in malu rosu si pretul e foarte bun. Si sunt fata big grin

| lovefan explică:

Buna! Pai, leonardo mi-a confirmat ca se afla pe langa piata din malu rosu, deasupra unui magazin numit hong kong. E o scara care duce in sala. Scuze daca am raspuns tarziu. Dar de ce nu iti faci cont si tu? E super, si nu costa absolut nimic. Asa poti sa trimiti si un mesaj in particular si sa primesti fundite si voturi. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Olimpia,

Eu stau in vest, imi poti spune cum pot ajunge la Sala de la Malul Rosu? Mersi, astept raspunsul tau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este o sala de sport foarte buna la casa sindicatelor la subsol si nu costa scump da chiar reduceri pentru studenti.