| TheDarkDragon a întrebat:

Buna, in ultimele cateva zile tot aveam urechile infundate si auzeam destul de prost. Ieri am luat un spray care cica ar trebui sa ajute, Acustivum se numeste, dar dupa ce m-am dat s-au infundat si mai rau si acum nu mai aud aproape nimic. La farmacie mi s-a zis ca trebuie sa il folosesc cateva zile. Credeti ca ar trebui sa continui sa ma dau cu el avand in vedere ca a facut mai rau? Adica e normal sa se intample asa la inceput?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Urechile înfundate, care dau senzația de amețeală, vertij, surzenie, sunt de fapt simptomele unei hipertensiune arterială, unei afecțiuni ale timpanului, urechii interne.
Soluția respectivă, e doar reclamă! O curățare eficientă de ceară o face doar medicul ORL.
Mergeți la un medic ORL pentru a rezolva problema și nu mai luați tratament după ureche!

| Donsavas a răspuns:

Doar noaptea îl poti folosi.

| Crackman a răspuns:

Nu sunt bune... Un medic mi-a confirmat, te sfatuiesc sa mergi la orl si de acolo te ajuta doctorul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu il am, si l-am folosit. Dar daca ai perforații sau alte probleme mai grave nu e recomandat.
Uite, spre exemplu eu am timpanul spart, si uneori devine dureros. L-am folosit de cateva ori, dar după ce am citit prospectul mai atent, am ales sa nu-l mai folosesc. Asta se întâmplă când treci fugitiv peste un text.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu aveam mici dopuri în ureche și m-am dat cu de ăsta de care ai zis. Sa știi ca ajuta ca apa chioara. Nu are rost și ai mai dat și bani pe el. Mai bine ia o lumânare de dopuri de ceara. Sau o chestie de aia de urechi. Dar cel mai bine e sa mergi la un doctor. Vezi cum faci