| dina01 a întrebat:

Bunahappy ma adresez la voi pentru ca mii rusine sa merg la un control ginecologic..am eliminari vaginale, probabil ca majoritatea fetelor doar ca de citeva zile e din abundenta..nustiu de cesad si are si un miros putin neplacut..ar putea fi o problema ceva? + la asta de o perioada lunga de timp am eliminari de urina necontrolata in momentul cind fac sarituri..incerc sa le evit, dar la scoala ne pune sa sarim coarda..mereu caut o scuza pentru care nu o sar dar nu stiu cit o sa mai continui asa.ce ar putea sa fie? ajutati-ma va rog:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

O fata moderna merge cu fruntea sus la medicul ginecolog.Este un control ca oricare altul.

| pietrean a răspuns:

In primul rand,sa vedem cum stam cu limba romana:
-ma adresez VOUA(nu "la voi")
-ca imi este rusine(nu"mii rusine")
-mai potrivit:miros urat( "miros putin neplacut",doar nu l-ai gustat)
-mirosul neplacut, scurgerile vaginale, pot fi din cauza unor paraziti, bacterii, care se dezvolta in interiorul vaginului.Cauta pe GOOGLE,ca sa te informezi: miros+vaginal+neplacut+cauze
-faptul ca nu poti sa-ti controlezi mictiunile urinare,fiind si tanara(incontinenta urinara,este specifica mai mult femeilor invarsta,la menopauza),cred ca au loc tot din cauza unor infectii.
SFATUL meu, este sa mergi cat mai repede la un medic ginecolog, cu trimitere de la medicul de familie(pentru a nu plati consultatia).Nu ai de ce sa-ti fie jena, deoarece aceste vizite iti pot salva chiar si viata, in unele cazuri.Meseria doctorului este sa te consulte(si fii sigura ca a vazut multe), iar datoria ta, este sa nu ignori semnele neplacute, care se pot agrava si pe care ti le transmite organismul.

| Hakuouki a răspuns:

As vrea sa te ajut insa cel mai bine ar fi sa discuti cu mama ta, treci peste rusine si discuta cu ea, te poate ajuta si poate nu va fi nevoie de un control ginecologic. Inca o data iti spun, lasa rusinea de o parte, aici probabil vei primi diferite raspunsuri care sunt doar orientative si vei ramane la fel de confuza ca pana acum, poate doar putin speriata. Ai grija, sanatatea e cea care conteaza.

| dina01 explică:

Stiu ca ar trebuie sa merg la ginecolog..ma gindesc poate saptamana urmatoare sa merg.dar poate mai sunt persoane care au intilnit aceeasi problema si m-ar putea ajuta cu un sfat