| anamaria_5695 a întrebat:

Buna ma cheama ana maria ...am picat la sc si mi-am rupt mana am fost operata si operatia de pe mana este cam mare... ce pot sa fac sa nu se vada mama spune ca din contra trebuie sa o prinda soarele vreau cat mai multe sfturii, va multumes mult

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca o sa te bronzezi mai multi ani la rand, fara sa te arzi, cicatricea se va vedea mai putin.

| Cleona a răspuns:

Mama ta are dreptate Ana Maria, stand cu mana la soare, operatia de la mana se v-a mai face dupa culoarea pielii tale, bronzandu-te, ti se v-a vindeca si mai repede!

| elyssa20 a răspuns:

Buna si eu am operatie la mana dreapta, si mami a ta are dreptate las-o la soare si nu se mai vede asa rau, asa am facut si eu, pupici si sanatate.

| Adina_4189 a răspuns:

Poi ar trebui sa asculti de sfatul mameiwinking