| Rockzstar a întrebat:

Bună, mi se tot strange scretie în gat și o inghit, aseară îmi venea foarte tare sa vomit chiar am deschis gura dar nu a ieșit absolut nimic, știe cineva dacă trebuie sa vomit ca să nu mai am secreția aia? Imi este foarte frica sa vomit happy dau funda și va rog nu ma luați la misto

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la ORL

| dullcat a răspuns:

Mergi la medic!

| ReddY25 a răspuns:

Du-te cât mai poți la medic happy

| StoicAnalysis a răspuns:

Ai exces de sputa. Mergi la medic.

| gratargratar a răspuns:

Nu e nimic serios...
Ce descrii tu face parte din reflexul de voma. Esofagul secreta mucus mult pentru a se proteja de continutul acid care se gaseste in voma. Asta dispare de la sine.

| Cherciumihai a răspuns:

Înțeleg că te confrunți cu secreție în gât și îți este frică să vomiti. Nu sunt medic, dar uneori secreția în gât poate fi cauzată de diverse motive, cum ar fi alergiile sau infecțiile. Este important să consulți un medic pentru a primi sfaturi adecvate și pentru a identifica cauza exactă a simptomelor tale. Ei pot oferi tratamente sau sugestii pentru a te ajuta să te simți mai bine. Înțeleg că îți este frică să vomiti, dar medicul poate oferi cea mai bună asistență în această situație.