| Anastasiiiiia27 a întrebat:

Buna,nu credeam ca voi ajunge in situatia asta si sunt in stare de joc de cateva zile, de cand a avut loc evenimentul nefericit.Acum 3 zile,tata mi-a pierdut catelul, s-a intors la 1 noaptea pe patru picioare,nevatamat,as spune. Urmatoarea zi,nu a vrut sa se ridice din cosulet si era fara chef de joaca.L-am fortat sa iasa si atunci am vazut ca avea probleme locomotorii,desii in momentul cand a venit, era perfect.Am fost la spital si nu avea ceva rupt,era mai grav, nerv lezat.Este sub tratament,are incontinenta si isi taraste picioarele.Doctorii spun ca are sanse de recuperare,iar noi nu vrem decat sa se faca bine,nu ma intereseaza cat o sa coste. Intrebarea mea este,ati fost in aceasta situatie cu un catel,paraplegie? Cum ati trceut peste,s-a recuperat? Multumesc pentru timpul acordat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

Se merita investitia. Pentru ca eu vad necuvantatoarele ca pe niste copii -fara ajutorul oamenilor nu se pot descurca; sufera, chiar daca nu pot plange. Aceeasi atentie le trebuie acordata.
Iti induioseaza inima numai gandul ca a venit singur acasa. Unde s-ar fi putut duce in alta parte? N-avea unde, decat... acasa. Si cand spun acasa nu ma refer la cladire, la pereti, ci la voi -voi sunteti familia lui, casa lui pe care ii iubeste. Tot creatia lui Dumnezeu este; si Dumnezeu sufera chiar si pentru aceste vietuitoare mai mult decat noi.
Sper sa se faca bine; si daca este nevoie poti cauta mai multe cabinete veterinare, mai specializate.
Cat despre tine si casa ta, va sfatuiesc sa nu fiti decurajati de situatie din doua motive:
1. descurajarea voastra nu il va face mai bine;
2. descurajarea voastra este citita de el, chiar daca nu poate sa va spuna asta. Voi trebuie sa il incurajati si sa il iubiti in continuare.
Succes!
http://www.dailymail.co.uk/......tment.html

4 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Nu cunosc cazuri. Vreau doar sa iti spun sa nu te mai ingrijorezi, mai ales ca doctorii ti-au spus ca se poate vindeca. Bucura-te si multumeste-I lui Dumnezeu ca este in viata, si ca acum este cu tine. Mai departe fa tot ce poti pentru vindecarea lui.

| Anastasiiiiia27 explică (pentru anonimg):

Financiar,nu ne intereseaza, dam cat trebuie, poate si mii de euro.Imi intorc fata spre credinta si sper sa se faca bine.Nu pot sa admit situatia in care se afla. Multumesc mult, doctorii au si diplomatie, iar in situatii ca astea nu ma prea ajuta.

| Anastasiiiiia27 explică (pentru anonimg):

Multumesc mult pentru tot.Astazi,doctorul i - a gadilat putin labutele si a avut o reactie, cat de mica, dar a avut-o.Totul se realizeaza cu pasi mici.

| anonimg a răspuns (pentru Anastasiiiiia27):

Ma bucur ca sunt semne de speranta. Sper ca totul sa fie bine in continuare. Curaj!
Multumesc pentru funda.

| anonimg a răspuns (pentru Anastasiiiiia27):

Se merita investitia. Pentru ca eu vad necuvantatoarele ca pe niste copii -fara ajutorul oamenilor nu se pot descurca; sufera, chiar daca nu pot plange. Aceeasi atentie le trebuie acordata.
Iti induioseaza inima numai gandul ca a venit singur acasa. Unde s-ar fi putut duce in alta parte? N-avea unde, decat... acasa. Si cand spun acasa nu ma refer la cladire, la pereti, ci la voi -voi sunteti familia lui, casa lui pe care ii iubeste. Tot creatia lui Dumnezeu este; si Dumnezeu sufera chiar si pentru aceste vietuitoare mai mult decat noi.
Sper sa se faca bine; si daca este nevoie poti cauta mai multe cabinete veterinare, mai specializate.
Cat despre tine si casa ta, va sfatuiesc sa nu fiti decurajati de situatie din doua motive:
1. descurajarea voastra nu il va face mai bine;
2. descurajarea voastra este citita de el, chiar daca nu poate sa va spuna asta. Voi trebuie sa il incurajati si sa il iubiti in continuare.
Succes!
http://www.dailymail.co.uk/......tment.html