| NuDauNiciunNume a întrebat:

Buna! Nu pot inghiti pastilele si am de luat antibiotice. Am 23 de ani si de mica nu reuseam. Ma enervez eu pe mine si tot nu reusesc. Parca mintea nu ma lasa cand trebuie sa inghit pastila de frica inecului. Am luat multa apa si am bagat si pastila in paine dar tot degeaba. Va rog, solutii daca exista. Am de luat un tratament serios incepand cu seara aceasta si nu stiu cum voi inghiti pastila. Nu este din acea alunecoasa.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MihaiFundescu a răspuns:

Buna, sotia are aceeasi pastila, este simplu, nu pune niciodata pastila inaintea apei daca iti este frica de ea sau nu iti place, iei o gurita mica de apa in gura si pui dupa pastila in gura in apa, si practic inghiti o gurita de apa, nici nu vei simti ca ai pastila, poti incerca cu mai multa sau mai putina apa, asa este cea mai simpla varianta, eu le iau oricum chiar si cate doua cu metoda asta. Sa imi spui daca a mers, la sotia mea a mers.

11 răspunsuri:
| oSalamadra a răspuns:

Ai fobie
Piseaza si ia cu gem sau miere
Eu asafac, ma prefac ca nu e acolo

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mare scofala, pisezi pastilele, le pui intr-o lingura, pui 4-5 picaturi de apa si o bei.

| anonim_4396 a răspuns (pentru suntserios):

Ai mușcat vreodată dintr-o pastilă? Are un gust oribil.

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Mult mai bine decât să te inneci. Numa zic.

| sierra1 a răspuns:

"am de luat antibiotice. Am 23 de ani... mintea nu ma lasa cand trebuie sa inghit pastila de frica inecului"

incă nu e prea târziu, fă o vizită la medic

| Freya1 a răspuns:

Și eu i-au tratament de luni de zile, și de alte luni de zile dinainte de lunile astea laughing și și mie uneori îmi rămâne pastila în gat sau în gura din cauza ca m-am saturat de ele.Dar cred ca dacă te degajeze un pic și nu te gândești la ea ca la un medicament merge.

Adică înghiți bucăți mai mari de mâncare și nu se intampla nimic. Poti sa o sfermi pe asta in doua în cel mai rău caz și cu multa apa sa o dai pe gat.

| Frank51 a răspuns:

Cere tratament injectabil, caută un asistent care să-ți injecteze intravenos.

| sammie a răspuns:

Tai-o pe jumătate și i-a ambele jumătăți.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu lua cu paine ca te potiineca doar apa.
Fa un exercutiu
Ia o bomboana mica de marimea unei pastile
Pui bomboaba in gura, nu aștepți sa se topeasca, o pui si bei apa.
Nu bei apa si apoi pui bomboana.
Bomboana o pui pe la mijlocul limbii.
Nu in fata la inceput si nu stai sa o gusti.
Pui bimbiana si bei apa.
Nu te grabesti ca te uneci cu apa.
Nici prea repede nici prea incet.
Daca reusesti, faci exact la del cu tableta.

| mariapetrescu7 a răspuns:

O poți pisa și o bei cu apă și gata! Nu trebuie neapărat sa o înghiți asa.