Da intr-adevar este ca un mic blestem, dar trebuie sa ne obisnuim. Cum ai zis, esti la inceput si este un pic greu, dar este doar inceputul. Cu timpul o sa te obisnuiesti si o sa iti intre in ritm. Dureri foarte mari nu vor aparea decat, probabil, dupa ce o sa nasti, eu asa am auzit. Iar despre ceea ce ai vazut tu pe net este doar o idee, in sensul ca de aici in colo trebuie sa te maturizezi, nu ca esti o femeie, in adevaratul sens al cuvantului. Sper ca te-am ajutat un pic. Noroc in contiunare:*
Nu e adevărat, că visezi asta nu te transformă într-o femeie. CI pur şi simplu corpul tău se maturizează. E ceva normal venirea menstruaţiei şi asta îţi arată că corpul tău e ok. Nu îţi vine o dată pe an îţi vine o dată pe lună! Dacă nu te doare nimic nu ai de ce să te îngrijorezi. Stai liniştită. Gândeşte-te că fiecare fată/ femeie trece prin aşa ceva! Baftă!
Http://www.totul-despre-sex.info/......-fete.html
Sunt persoane carora le vin prima menstruatie la 9-10 ani nu te speria!
Pai dupa ce ti. a venit menstruatia
Inseamna ca te.ai maturizat.
Si in corpul tau se intampla diferite schimbari.
Si nu trebuie sa crezi ca asta e un blestem.
Chiar nu este.
E mai mult un dar de la D-zeu ca sa poti face copii.
Sunt foarte multe fete care sunt bolnave
Si iau fel de fel de medicamente si fac tratamente speciale
Pentru a le veni si lor menstruatia.
Daca nu ai ciclu si nu faci tratamente poti sa te imbolnavesti
Chiar foarte grav si sa mori.
Este o boala serioasa.
Sper ca te.am facut sa nu mai crezi ca menstruatia e un blestem.
Si simtete chiar bine ca ai ciclu.
Paaa si ai grija de tine.
Mai doreşte-ţi tu să nu ai şi poate se-nplineşte. Nu te mai ia nici dracu' stearpă că 99% dintre bărbaţi vor copii, contrar opiniei generale că fugim de asta când auzim.
Nu esti femeie, nici pomeneala, poate cel mult domnisoara, adolescenta.
Menstruatia nu este un blestem, este un semn ca a mai trecut o luna si totul este OK. Este parte din feminitatea noastra, este semnul ca putem purta prunci si le putem da viata. Invata-te sa te bucuri ca organismul tau functioneaza normal si nu ai probleme.