Eu as pune banii pe mintea ta bolnava si nu cred ca as pierde,herpesul este confundat foarte des cu aftele,de exemplu.
Sincer,nu stiu cum ti-o fi venit sa faci o asemenea legatura,mai bine te-ai ingrijora de echilibrul sistemului tau imunitar care a scos virusul din starea lui latenta si l-a activat,sau cauta pe net sa afli si cauzele secundare care duc la aparitia herpesului(temperaturile scazute, raceala sau gripa, dereglari hormonale,alimente care-ti pot provoca alergii,consumul excesiv de alcool,expunere la radiatii ultraviolete,o extractie dentara,etc.).
Cat despre prietena ta,intreab-o inteligent si afla cauza comportamentului ei "putin ciudat",desi daca tu gandesti in felul in care o faci,ai suspiciunea in sange si nimic nu te va convinge.
Fii mai relaxat si cauta sa ai mai multa incredere in tine, iubita ta nu e un obiect care iti apartine, n-o posezi, se presupune c-o iubesti!
Si mai degraba faci o vizita medicului de familie si un set de analize, ti-ar fi mai de folos decat sa-ti imbolnevesti sufletul cu mii de banuieli si ganduri negre!
Multa sanatate!
Nu vad nici o legatura. DACA ce ai tu e herpes ( e un virus si nu are legatura ci inselatul), stai linistit.
Chestia cu inselatul....nu stiu ce sa zic.
Pai...ea are? ![]()
De obicei se ia de la cineva care are deja, nu exista doar purtator.
Se putea sa-l iei din multe locuri, de pe un pahar folosit, spre exemplu.
Cred ca esti cam iude de gelozie, asa.
Da,te-a inselat, da nu-ti fa griji. daca hepesul a fost mic si respectivul la fel de mic a fost. Dupa cum ai spus..ai doar o minte bolnava. Daca-ti aparea un furuncul pe fund...ce-ar mai fi facut saraca fata
Ceau.
Judeca un pic, si documenteza-te ca nu te doare. uite un exemplu : http://lucyvisinescu.wordpress.com/......i-remedii/
Nu stiu ce relatie ai tu cu prietena ta, dar este jenant sa o suspectezi pe ea in cazurile in care iti iese o mica buba pe undeva.
Si daca faceti sex CU prezervativ, nu prea ai de ce boli sa-ti fie frica.
Te-am tzucat.
Salut. E posibil orice dar nu face nimic pana nu ai dovezi clare, se poate sa te fi inselat. Noroc
Frate daa ea n-are herpes n-are cum sa ai tu deci nu te inselat si daca te-a inselat al prinzi pe ala si ai rupi gatu