| ___Enzo a întrebat:

Buna seara! Din ce cauza am avut stari puternice de derealizare, depersonalizare, atacuri de panica cu senzatie ca nu aveam aer, tresarire, soc electric? O fi ca cu o zi inainte mama mea a plecat pana in oras si eu m-am dus la ea in camera sa ascult muzica si sa stau putin cu ochii inchisi, iar bunica mea statea in hol si dupa aceea a plecat afara sa caute ceva si clanta a cazut si ea a ramas afara si eu nu am auzit-o cand m-a strigat si a batut in gard si a plecat in vecini, iar ei m-au sunat pe Messenger si eu avem Wifi oprit, iar cand a venit acasa m-a certat si am plans mult atunci! De la Craciun nu prea am mancat si avem 38 kg, iar dupa ce mi-a fost rau a doua zi m-am cantarit si aveam 37 kg!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| 9PM a răspuns:

Am avut și eu șoc electric când stăteam pe scaun la frizer! Nu mai puteam de rușine era unul langa mine se uita ca la OZN pe mine.
Este de la anxietate.
Mănâncă, consuma vitamine multe, proteine, minerale altfel o sa ramai leguma.
Eu nu am avut niciodată stări de derealizare și depersonalizare deși am anxietate cronica. Nu înțeleg cum de va confruntați unii cu așa ceva. Cred că e cumplit.
Eu zic sa faci minim 6 luni de terapie.

| 9PM a răspuns:

Și Eva1997 are ce ai tu

| doctorandus a răspuns:

Stai prost cu sanatatea pentru ca nu mananci. Cere internarea intr-un spital pana nu e prea tarziu.