| EcaterinaPisicuta17 a întrebat:

Buna seara, membri! Am 10 ani.Tocmai m-am cantarit.Este normal sa am 38.8 kg? Va rog frumos, raspundeti-mi rapid.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| UnZambetPentruToti a răspuns:

Dap...eu l a varsta ta aveam 40... si acum sunt sanatoasa si frumoasa! nu ai nimic happy.
p.s. multi inainte!

| EcaterinaPisicuta17 explică (pentru UnZambetPentruToti):

Multumesc mult! Si pentru raspuns si pentru "Multi inainte!".

15 răspunsuri:
| misterioaѕa a răspuns:

Bună
Este destul de normal ca la 10 ani să ai 38.8 kg şi 1.50 m.Vei creşte şi te vei face un flăcău înalt, slab şi frumos.

| EcaterinaPisicuta17 explică (pentru misterioaѕa):

Sunt fata...

| GringoPT a răspuns (pentru misterioaѕa):

De unde ai tras tu concluzia ca-si va face operatie de schimbare a sexului?

| EcaterinaPisicuta17 explică (pentru GringoPT):

Ea a spus ca se schimba inaltimea si masa de greutate.Nu vreau sa va certati aici! Citi cu atentie raspunsul inainte de a comenta!

| misterioaѕa a răspuns (pentru GringoPT):

După cum vezi m-am corectatlaughing)

| misterioaѕa a răspuns (pentru EcaterinaPisicuta17):

Prima dată am greşit, dar dupa aceea m-am uitat la nume şi am văzut că eşti fată.Nu mă cert cu astfel de persoane, sunt obişnuită.Cum greşesc un cuvânt vin "intelectulaii"care nici măcar nu ştiu limba română şi încep să se ia de mine.
Aceşti "intelectuali"nu sunt decât nişte copii de 10-12 ani care nu mai pot de "inteligenţă".

| misterioaѕa a răspuns:

Bună
Este destul de normal ca la 10 ani să ai 38.8 kg şi 1.50 m. Odată cu creşterea ta se va produce o schimbare a înălţimii şi a masei de greutate.

| UnZambetPentruToti a răspuns:

Mersi de fundoi

| Florinaaaaaaaa a răspuns:

Nu este nici o problema! la inaltimea care o ai cred ca areti foarte bine! eu la 12 ani am 1.62 si 44kg happy toata lumea zice ca arat bine asa ca nu trebuie sa iti faci nici o problema! stiu o fata care...la 10 ani are 52 kg si inaltimea mai mica ca a ta! deci straight face

| alisax a răspuns:

Ce inaltime ai?

| EcaterinaPisicuta17 explică (pentru alisax):

Am aproximativ 1.49-1.50.