| Mara1997 a întrebat:

Bună seara TPU!
Am revenit cu o întrebare.
La 19 ani, avand înălțimea 1, 60...dar 47.00 kg? Este normal? Nu ma pot îngrașă, cel mult am atins 52.00 kg, ultima data vand m-am cantarit aveam 47.50 kg, am iminitate puternica, mananc sanatos, m-am lasat si de fumat Doamne bata-le si nu racesc deloc chiar daca stau prin preajma oamenilor bolnavi:/.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Este ok avand in vedere ca esti scunda.

| Violleta2022 a răspuns:

La 1.60m ar trebui sa ai 50 kg. Nici 47 de kilograme nu este foarte putin.
La varsta ta, aveam 50kg dar la inaltimea de 1.70.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca este o problema asa mare avand in vedere ca esti fata! Adica cat mine la 13 ani...esti doar o fata mai pitica...Cam asa au majoritatea fetelor..Mama are 50 si ceva..Deci da. faci si tu o concluzie de aici.

| DaCumSaNu a răspuns:

Ti se pare putin 50 de kg? In poza nu pari deloc anorexica, ci cu forme si chiar si grasime abdominala. Deci care-i problema?

| Mara1997 explică (pentru DaCumSaNu):

Nu mi se pare tare normala greutatea, atata tot.

| HLucian a răspuns:

Buna. Greutatea ta corporala in raport cu varsta este normala, daca consideri ca imunitatea ta este puternica, mananci sanatos si te-ai lasat de fumat, atunci nu inteleg unde vezi problema. Ca sa te asiguri si mai bine de atat, tine o cura de 30 zile cu Tabacprotect. Ca sa elimini efectele nocive lasate de tigara. Daca ti-am fost de folos, funda.

| Kanajambe69 a răspuns:

Probabil ca ai metabolismul rapid.

| BenDrowned a răspuns:

Avand in vedere ca ai 1, 60 greutatea ideala ar trebui sa fie de 50 kg...