| anxiosfcu a întrebat:

Bună seara! Va rog sa cititi neapărat și sa îmi răspundeți. Am făcut 48 de ore de când m-am lovit cu capul, dar nu sunt sigur dacă în cui sau nu, la urma am văzut ca era un cui mai sus puțin și nu știu sigur unde am dat cu capul. Ideea este ca s-a uitat maica-mea pe cap și nu a văzut nicio zgârietura, nici măcar sa fiu rosu sau ceva acolo. Eu am făcut acum 1 an și 1 luna vaccinul antitetanos, când aveam 19 ani, acum am 20 de ani. Eu știu ca l-am făcut și în clasa a 8 a când aveam 15 ani dar și când eram mai mic. Deci ar fi valabil un vaccin antitetanos de acum 1 an și 1 luna? Iar dacă m-as fi lovit sau înțepat în cui, nu trebuia sa îmi curgă sânge sau măcar sa se vadă ceva acolo? Sa se vadă dacă sunt zgâriat sau înțepat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Stai cuminte ca nu te-ai lovit in nici un cui, ca lesinai de durere pana acum, ori curgea sange de ti se umplea fata.

| johnnny123 a răspuns:

Radandam, te-ai intors si ai luat-o de la capat cu tetanosul?

Ti-a fost dor sa-ti spuna o mie de oameni ca ai probleme psihice?