anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

stiti daca sunt bune(dupa parerea voastra) Bilomag pastile pentru memorie? Am mare nevoie sunt stresata, cand vin acasa intai trebuie sa fie ordine in casa ca altfel mor, si apoi sa sriu apoi sa invat si nu pot face fata la toate si am o gramada de treaba. Plus, cand invat ma doare capul fff tare, i-am zis si asta mamei, dar nu intelege.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Este bine sa faci un control medical, durerile de cap nu sunt numai din cauza stresului ci poti avea probleme si cu ochii! Spui mamei sa te duca la medic!

| Beibii a răspuns:

Sincer, nu am auzit de ele, dar iti recomand Memo plus. Sunt scumpe intr-adevar, dar foarte bune.Si eu folosesc
MemoPlus se recomanda in doza de 1 cpr sau 2 cpr pe zi, in timpul mesei. Contine cafeina, prin urmare nu se administreza seara, de asemenea la copii sub 3 ani, gravide, in timpul alaptarii;
. Se recomanda in timpul perioadelor solicitante psihic 1luna-3luni( sesiune, examene). Nu uita, datorita cafeinei, nu se administreza seara, trebuie sa mai si dormi. daca respecti aceste indicatii, nu apar efecte secundare.
Fundita?happy

| ChRoM a răspuns:

Pentru memorie eu zic ca cea mai buna este lecitinawinking

| stefy_8347 a răspuns:

Mi-ati putea spune daca le folositi si voi sau daca le-ati folosit si daca sunt bune(mi-ati putea de cate ori se ia pe zi)?

| celmaitare a răspuns:

Da, Memoplus si eu am luat in perioada examenelor si chiar m-a ajutat. Nu-ti recomand Memotonic pentru ca nu prea e bun de nimic. Ai putea lua si lecitina este cred mai ieftina si la fel de eficienta ca Memoplus, intreaba la farmacie care este mai mult.happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu folosesc bilomag si sunt bune dar nu stiu cat de bune,,, le-am luat de vre`o 4 ori si nu mai sunt asa stresata... mai astept sa vad