| ღmarynaღ a întrebat:

Buna sunt Marina si as vrea sa stiu cum pot sa fac ca sa-mi creasca unghiile mai lungi, ajutati-ma va rog frumos daca aveti vreun tratament de familie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| rebeccar63 a răspuns:

Buna Marina. Te inteleg perfect si eu am avut aceeasi problema:). uite cum am procedat eu. mi le, am taiat scurte, si mi le, am pilit cu o *** fina NU DIN METAL.si mi, am cumparat un lac de unghii cu intaritor de la avon acre mie mi, a fost de mare ajutor. din cand in cand incalzeam putin ulei de masline sau de ricin, imuiam capatul unui betisor de urechi in ulei si ma dadeam cu uleiul acela la radacina unghiei.(nu cu mult).atentie.cand incep sa iti creasca foloseste numai *** fara unghiera, foarfecuta etc.si in legatura cu cuticulele daca poti achizitioneazati de la avon o crema speciala pentru cuticule.ca tip de *** iti pot recomanda una ca aceasta http://3.bp.blogspot.com/.......jpg.numai bine.bafta:*

5 răspunsuri:
| adriangabor92 a răspuns:

Se rezolva totul daca le tii din cand in cand, cateva minute, in ulei de masline caldut

| scarlett_3443 a răspuns:

Pune am calduta intr-un bol si pune si zeama de lamaie zeama ti le va intari iar apa ti le va face mai mare ...Baftawinking

| Juliebelle a răspuns:

Le lasi pur si simplu sa creasca, sau poti folosi ulei de ricin pentru a le intari si pentru a creste mai puternice.Il gasesti in farmacii la un pret acceptabil pana in 10 lei.Succes! fundita?big grin

| myha a răspuns:

O prietena de-a mea nu reuseste sa isi tina unghiile lungi, deloc. Din cauza ca nu bea lapte, nu mananca branza. Asta este cauza principala pentru care unghiile se rup. Zeama de lamaie este buna, numai ca trebuie aplicata in fiecare zi timp de o luna [ stiu de la bunica mea]

| iulia2011 a răspuns:

Nu exista nici un tratament pentru ati creste unghiile mai repede, stai o luna fara sa ti le tai si ai sa vezi ca ti-au crescut.